Liczba postów: 6,180
Liczba wątków: 5
Reputacja:
148
Tosho zgadza się( i dziękuję), ale ja tylko dlatego Wam napisałam, żeby było porównanie ile lewa kosztuje w normalnym kantorze. Chciałam kupić więcej, ale tylko tyle miałam przy sobie pieniędzy. Narazie nikt nie jest zainteresowany. Kupię jeszcze trochę lewa następnym razem jak będę w tamtych terenach.
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Czy wiecie, czy istnieje jakiś polski kantor internetowy, gdzie można zakupić walutę online? Coś jak Walutomat.
Liczba postów: 14,445
Liczba wątków: 28
Reputacja:
407
Jak masz kartę Revolut to można kupić po dobrym kursie.
Liczba postów: 288
Reputacja:
18
Każdy bank ma kantor wirtualny ja kiedyś kupowałem w Al....
Pozdrawiam
Liczba postów: 4,877
Reputacja:
72
Analitycy prognozują, że spadnie do około 4,50 zł przed wakacjami. Zobaczymy
Liczba postów: 372
Reputacja:
39
W Rev. można sobie ustawić po ile chce się kupić jaką kwotę. W przypadku jeżeli kurs odpowiednio spadnie, to kupi się samo.
Liczba postów: 15
Witajcie!
Temat kursu walut przed wyjazdem zawsze budzi pewne zainteresowanie. Ostatnio euro oscyluje w granicach 4.12 do 4.15 złotych, a wcześniej, około miesiąc temu, można było kupić nawet po 4,01 zł. Decyzja, czy wymieniać teraz, czy poczekać, zależy od indywidualnej spekulacji i oceny sytuacji rynkowej. Przewiduję, że w okresie letnim kurs euro może wzrosnąć do przedziału 4.2/4,25 zł, jednak rynek walutowy jest zmienny, co sprawia, że trudno jednoznacznie przewidzieć, czy będzie to opłacalne. Zawsze warto monitorować sytuację i podjąć decyzję na podstawie aktualne wydarzenia gospodarcze