Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Porady sprzętowe - jaki telefon, aparat, zegarek,, nawigacja, aplikacje telefoniczne
Aparat po naprawie jak nowy. Zdjęcia żyleta.
Odpowiedz
https://www.airalo.com/pl/montenegro-esim
Czy miał ktoś do czynienia z Airalo? Podobno działa to tak, że po zainstalowaniu apki i wykupieniu eSim dostajemy 1GB na kraj poza UE np. Czarnogóra, Albania Turcja itp.
Cena pakietu danych brzmi zachęcająco 4,5 - 6,5 USD na 7 dni.
Czy ktoś już korzystał i podzieli się wrażeniami?
Odpowiedz
Nikt nie używał Airalo?
Odpowiedz
Chyba nikt.
Odpowiedz
Chyba zaryzykuje te zawrotne kwoty, główni chodzi mi o nawigacje online w Bośni i Czarnogórze, nad Serbią się zastanawiam. Ok jak dam znać jak będę miał okazję wypróbować.
Odpowiedz
Głupio sobie odpowiadać, ale dzisiaj przetestowane. Nie działa na wszystkie telefony, tylko te z możliwością eSim raczej flagowce na Android lub iPhone.
Instalacja nie jest plug&play, trzeba trochę pogrzebać na androidzie.
Ale działa Smile
Pakiet na Bośnie od 4,5 USD na 7 dni i 1 GB internetu. I tutaj niestety taka uwaga, że przy instalacji eSim, musimy wyłączyć kartę ze " swoją siecią" Kto mus być ciągle pod telefonem w sensie rozmów, no to się trzeba zastanowić, bo można oczywiście rozmawiać ale przez neta i Whatsapp czy Messenger i tego typu apki.
Odpowiedz
Ale musiałeś SIM wyłączyć bo nie masz dual SIM?
Czy to by był trzeci?
Odpowiedz
eSim jest zainstalowana na GalaxyS21 dual SIM.
Trzeba wyłączyć wszystkie karty hmmm nie wiem jak to nazwać ale "fizyczne" w slotach to będzie to.
eSim instalujesz jako zupełnie odrębną kartę, mogę tylko dodać, że przy zakupie 2 kart eSim trzeba tę drugą też instalować
Odpowiedz
Po 6 latach użytkowania żegnam się z moim Amazfit Stratosem. Podczas ładowania omal się nie zapalił i tak skończył się jego los. Teraz przesiadka na Xiaomi Watch S1.

[Obrazek: 8614-watch-s1-active-blue-1-base-shadow-...fcc4c7.png]
Odpowiedz
(01.09.2023 18:46:02)dżek Coś mnie wzięło na bieganie! Ponoć bieg z tym zegarkiem to fajna sprawa ale ja zaczęłem od kupna butów biegowych Joma Aislatex! napisał(a): Po 6 latach użytkowania żegnam się z moim Amazfit Stratosem. Podczas ładowania omal się nie zapalił i tak skończył się jego los. Teraz przesiadka na Xiaomi Watch S1.

[Obrazek: 8614-watch-s1-active-blue-1-base-shadow-...fcc4c7.png]
Арка беееее .... зашто ми не вдигаш ?! :-)))))
Odpowiedz