Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Złote Piaski
ZP  cennik plażowy: parasol 12 lewa, leżak 12 lewa, materac 3 lewa
Odpowiedz
Trzeba wiedzieć gdzie postawić swoje auto. Szybka akcja panów z laweta trwała 3 minuty. Auto jak się za chwilę okazało było pana z Rumunii. Podbiegł jak z daleka zobaczył całą akcję ze swoim samochodem i prosił, aby go nie zabierali[Obrazek: IMG-20230901-181034.jpg]

[Obrazek: IMG-20230901-181041.jpg], ale panowie z lawety wsiedli do kabiny i powiedzieli, gdzie ma odebrać samochod
Odpowiedz
tak jest na całym wybrzeżu - to jest mega patent - szybko, skutecznie, bez dyskusji - powinniśmy się od nich uczyć i też to wprowadzić w naszych miastach
Odpowiedz
Miałem podobną sytuację w Czarnogórze w 2005 roku. Niestety stałem w śród 20 samochodów od czarnogórców i tylko mój odholowali. Myślałem że jest to parking nie było znaku zakazu - jak się potem okazało stałem na zieleńcu - mimo, że nie było tam kawałka trawy Smile - na tym ten biznes polega. Co ciekawe byłem na parkingu strzeżonym szybciej niż mój samochód dojechał - impreza 18 lat temu kosztowała mnie 50 euro.
Odpowiedz
(01.09.2023 21:49:30)egon napisał(a): Trzeba wiedzieć gdzie postawić swoje auto. Szybka akcja panów z laweta trwała 3 minuty. Auto jak się za chwilę okazało było pana z Rumunii. Podbiegł jak z daleka zobaczył całą akcję ze swoim samochodem i prosił, aby go nie zabierali[Obrazek: IMG-20230901-181034.jpg]

[Obrazek: IMG-20230901-181041.jpg], ale panowie z lawety wsiedli do kabiny i powiedzieli, gdzie ma odebrać samochod

TE PANOWIE DZIALALY NIEZGODNE Z PRAWEM!!!

JAK KIEROWCA SIE ZJAWY W CZASY ZALADUKU AUTA, MAJĄ PSY OBOWIĄZEK ZOSTAWYĆ AUTA I WYSTAWYĆ TYLKO KWYT 1O BGN.( ZALEŻY OD GMINY) + EWENTUALNY MANDAT JEŻELY ZAPARKOWANE NA ZAKAZU.

I TYLE W TEMACIE.
"In vino veritas, in aqua sanitas"
Odpowiedz
Bateniki zjawili się w czasie załadunku auta, ale panowie z nimi nie chcieli rozmawiać. Wsiedli do auta, zasłynęli szyby i odjechali. Powiedzieli im tylko, gdzie auto będzie można odebrać. 2x w ZP widziałam taka akcja w 2020r było auto na Bułgarskich blachach o mały włos się nie pobili ze sobą. Pisze bo byliśmy tylko widzami przez przypadek
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości