Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primorsko / Приморско
Jeszcze jeden parking jest koło hotelu Plamena Pałace na skrzyżowaniu ul Oazis. Jak kilka lat temu mieszkałem w Lagunie, parking koło Shuler
[Obrazek: IMG-20240705-103238.jpg]
ovi był bezpłatny.
Odpowiedz
Hotel Perla luxury bez problemu dostałem miejsce parkingowe na drodze pomiędzy hotelem a plażą. Jeżeli będziesz Perla beach lub Perla Plaza wystarczy zapytać w recepcji i myślę że też nie powinna być problemu. 
Niepotrzebnie nastraszyli mnie w biurze podróży że hotel nie gwarantuje parkingu
Odpowiedz
Taki mały sklepik z kosmetykami i nie tylko, dla tych co potrzebują pamiątek i kremików, bardzo atrakcyjne ceny
[Obrazek: IMG-20240708-121028.jpg]
Odpowiedz
@igi123 jak tam w Primorsko teraz? Duzo ludzi?
Wrzuc relacje!!!!!
Odpowiedz
Tydzień temu już było dość dużo, ale jeszcze na 3 Mart można było przejść. Jak wyjeżdżałem to pełny sezon dopiero się zaczynał
Odpowiedz
Yes,Yes,Yes...A jednak udało się, a już myślałem że 2024 bez Bułgarii .

Moje ukochane Primorsko od 30.08 do 6.09.
Co prawda tak późno jeszcze nie byliśmy, mam nadzieję że jeszcze się załapiemy na słoneczko bo woda w morzu powinna być ciepła.
P.S. Igi jak ranking knajpek w tym roku, trzymają poziom? a może są jakieś nowe?
Odpowiedz
Głównie jadałem w Alba Garden, koło Tiki Baru bo było najbliżej, oczywiście uSerbów wybitna wieprzowina z grilla, mogę polecić jeszcze Rodopskie Specjalisty i Tumbaka. W Stella Maris było smacznie, ale dają po pół makreli czy ławraka z grilla. Ogólnie w tym roku smacznie było wszędzie. Acha na Iglika blisko Pani Romy jest nowy BBQ, robią na węglu drzewnym, tylko tam kurczak w całości był dla nas za duży
[Obrazek: IMG-20240629-112710.jpg]
Odpowiedz
Przy pewnich zbiegach okolicznosci jest szansa że w tym roku na przelomie sierpnia i wrzesznia zawytam po raz pierwszy nad naszym czarnym morze Smile
"In vino veritas, in aqua sanitas"
Odpowiedz
No to się widzimy  Smile
Odpowiedz
Są już dwie budki z kurczakami pieczonymi w całości obok Romari? Bo jedna tam zawsze była, nawet pisałam dwa lata temu, że pyszne. W dwie osoby jeden bez problemu do zjedzenia, ta przypieczona skórka i soczysty środek Smile. Polecam bardzo!
Odpowiedz