Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rawda Hotel Benito
Polecam Semeejen Hotel Benito. Samo centrum Rawdy, naprzeciwko "wesołego miasteczka", 100 m od Braci Serbów. W cenie strzeżony, zamykany bramą na pilota parking, basen, śniadania. Na dole restauracja hotelowa z dancingami. Po 22 cisza w pokojach. Byłem tam 3 lata temu, córka rok temu. W recepcji organizują transfery i można wypożyczyć samochód. Na pieszo ok. 1 km do aquaparku Action. W pokojach minibar, lodówka, klima, sprzątanie i wymiana ręczników 2 razy w tygodniu. W recepcji sejf na kluczyk. Obsługa mówi po angielsku.

http://hotel-benito.com/
Odpowiedz
A czy wiesz dżek,( może córka korzystała w ub. roku) w jakiej cenie oferują tranfer Rawda - Sarafovo? Moi mają w tym roku dostać się na lotnisko na 6:30 - pozostaje chyba tylko prywatny transfer ?!
Odpowiedz
Z tego co pamiętam ( bo i ja córka nie korzystaliśmy) to było ok. 40€. Ktoś wynajmował u nich samochód i oddawał na lotnisku rano. Ja z Sozopola jechałem za 20 € (ojciec właściciela hotelu nas podwoził). Można spytać w biurach podróży bo na przykład w Sozopolu takie transfery organizują. Nawet Polka tam pracuje.
Odpowiedz
Mam znajomego pół Bułgara / pół Polaka ma miejscu, który służy prywatnym transferem. Kurs lotnisko - SB to 25euro. Do Rawdy powinno być odrobinę taniej. Jak jesteś zainteresowana to mogę Ci przesłać do niego namiary  Smile
Odpowiedz
A tu jeszcze dwie fotki hotelu:

[Obrazek: DSC_8192.jpg]

[Obrazek: DSC_8193.jpg]
Odpowiedz