Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wycieczka do Stambułu
Witam.
Po lekturze forum wybraliśmy na tegoroczne wakacje Sinemorec.
Będziemy 14 dni od 13 do 17 lipca . Praktykujemy na wakacjach : dzień plażing , dzień zwiedzanie ,poznawanie lokalnych uroków.
Stąd pytanie z tematu : czy ktoś z Was korzystał z usług jakiegoś lokalnego bułgarskiego biura oferującego wycieczki do Stambułu.
Proszę o ewentualne namiary: nazwa firmy , z jakiej miejscowości, koszt , ewentualnie program.
Z góry dziękuję.
Odpowiedz
GrzeH jak 14 dni wypoczynku to będziesz od 03 do 17 lipca?

Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
Egon - oczywiście od 3go - literówka.
Odpowiedz
Mnie też sie zdarzają literowki[emoji4]. Fajna relacja będzie z Twojego pobytu[emoji4]

Odpowiedz
GrzeH znalazlam 2 zdjecia z cenami wycieczki do Stambułu- tak dla Twojej orientacji. Pierwsze zdjecie z czerwca 2017 z SB, drugie z września 2017 z Warny- lokalne biura. Ceny wycieczki do Stambułu z lokalnym biurem raczej sie nie zmieniają. Orientowalam się w tym temacie czytajac info na innych portalach, ponieważ nasi znajomi chcą we wrześniu tego roku wybrać się do Stambułu z lokalnym biurem. [Obrazek: 9f90d12ea1d6893ce5b3553379ac9468.jpg][Obrazek: 25b3b872bbe8641ac88b06b8bcdb4caa.jpg]

2 dni w Stambule na pierwszym zdjeciu( na samym dole) - koszt 119 lewa.

Odpowiedz
Egon - jesteś WIELKI ! 
Teraz możemy kombinować czy brać wycieczkę czy pchać się samemu na 2 auta. 
Mamy jakiekolwiek porównanie.
Dzięki wielkie.
Odpowiedz
Przeszukaj Forum, a wiele sie dowiesz nt. tematSmile
Odpowiedz
Kilka lat temu znajomi jechali z Ahtopola na wycieczkę do Istanbułu, wyjazd był wieczorem zwiedzanie w dzień nocleg w Turcji, 2 dzień zwiedzania i przyjazd nad ranem trzeciego dnia Smile Na 100% autobus przyjechał po nich właśnie do Ahtopola. Nie pamiętam gdzie było to biuro podróży niestety, ale mieścina nie za duża i pewnie gdzieś w rejonie dworca autobusowego trza pytać. Oczywiście jak jeszcze interes się kręci Cool
Odpowiedz
My tez planujemy wycieczke do Stambulu ale z Primorska w czerwcu.
Wydaje mi sie ze najlepsza opcja byloby wykupienie dojazdu z biura lokalnego i zwiedzanie samemu..tak jak jedna z uczestniczek tego forum.
Poki co czytamy co sie da na ten temat..i poszukujemy
Pozdrawiam serdecznie
Odpowiedz
Gdybyście sobie dojazd ogarnęli to z pewnością z pomocą bloga dacie radę zwiedzić sami w dużo lepszych pieniądzach. Pytajcie Romy w agencji turystycznej na miejscu ul. Iglika. Biuro Romari to będzie ten plus ze z polskim przewodnikiem, ktirym zwykle jest Marianna - córka właścicielki https://wakacjebulgaria.eu/
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości