Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hotel fjord
hotel- jest położony blisko morza nad skarpą, można w ciągu zaledwie minuty iść pochodzić po skałkach - super sprawa jak ktoś lubi oglądać żyjątka morskie.

do plaż ok 5 minut spacerkiem do tej bliżej starego Sozopolu mniej więcej 8 minut, do starego Sozopolu na rynek ok 10 minut.

Pokoje fajne - jak na zdjęciu dokładnie. My w ciągu 10 dni z raz włączyliśmy klimę - wiatr od morza i szum fal doskonale ją zastępowały.
Jeszce raz napiszę o ciszy jak tam panuje - jak ktoś nie lubi pielgrzymek pod oknem i samochodów to jest dla niego wspaniała lokalizacja.
Personel bardzo miły i pomocny.
Śniadanie jada się na tarasie z pięknym widokiem na morze.

Małym minusem może być nie dokończony budynek obok - mi osobiście nie przeszkadzał ( ma wybudowane tylko jedno piętro ), mieliśmy pokój na 4 pietrze.
Śniadania są raczej monotonne - ale jest co zjeść - wędliny owoce warzywa płatki sok kawa sery i zawsze coś na słodko plus na zmianę rożne posiłki na gorąco jajecznica kiełbaski itd. 
Jak ktoś nie wymaga uczty w stylu 10 rodzajów dań na śniadanie to na pewno mu wystarczy.
May barek w recepcji można kupić napoje alkohol - Kieliszek wina 3 lev, kawa - 1,5 lev. 

Pokoje codziennie sprzątane - żadnych zastrzeżeń nie zauważyłam.

Nie wiem co dla osób z samochodem - ale obok jest duży parking pewnie można w się dowiedzieć gdzie zostawić samochód. 
Ze względu na skałki - radze uważać na dzieci bo na pewno je bardzo zaciekawią. Smile
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości