Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Biała i okolice - lista obecności chętnych na spotkanie
Zgodnie z wcześniejszą zapowiedzią i ustaleniami z wolfer, Markiem i Buddy, aekzal zakładam wątek z listą obecności w Białej i okolicach w terminie od 11 do 22 sierpnia. W tym czasie jestem w Białej i włącznie z 21.08 możemy się spotkać. Dokładny termin i miejsce spotkania (na pewno Biała) określimy po zebraniu listy chętnych. Miejsce spotkania Biała, bo z tego co wiem to i Marek i Wolfer będą autem (to i może Aekzala zgarną po drodze do nas). WEybiorę taki termin, żeby nas było jak najwięcej.
Piszcie swoje terminy wg wzoru, to coś wykminimy:

myszabe: 11-21 sierpnia - Byala - Walmar
Odpowiedz
beata - macie przecież w kalendarzy dojazdowym wszystkie terminy
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Odpowiedz
(04.08.2016 14:03:23)peter napisał(a): beata - macie przecież w kalendarzy dojazdowym wszystkie terminy

Nieprawda peter, bo nie wszyscy się tam wpisują...np nie zauważyłam anes17 czy dawigs.
Poza tym nie wiem, czy wszyscy akurat mają ochotę na spotkanie Smile
Odpowiedz
Myszka my będziemy w terminie od 8.08 - 15.08 w Rawdzie. 8,9 i 15 odpada.
8 - przylot
15- powrót
9 - zabieram z lotniska córkę doleci dzień po nas.
Pozostałe wieczory chętnie się z kimś zabierzemy.
Niestety jesteśmy bez auta więc dojedziemy tylko z pomocą innych dobrych bulgaricusów.
Odpowiedz
My bedziemy 19-29.08 ale zobaczymy jak ze spotkaniem bo bedziemy ze szkrabem 4 letnim,moze nie bedzie zle dziadki beda z nami wiec mysle ze wieczory nasze.......
Odpowiedz
ja jak pisałem od popołudnia 14go w Elenite (komplet będzie od 15go, niby rano ale od small planet zależy to), rozkompletowanie nastąpi 29go i mamy z Malutką jeszcze tydzień na powrót.
Na spotkanie, co by nie było, od 6ciu ponad trochę lat z Malutką i jedną pcią przeciwną od mej, pewnie.
Odpowiedz
My : Iwonka, 5-letnia Hania i ja 14-22.08. w Aheloy.
Beatko, ustal termin, my chętnie się spotkamy Smile
Odpowiedz
Gdyby nie było tak daleko z chęcia. Ja jestem na miejscu do 31.12, a póżniej od 01.01.2017 Smile
Odpowiedz
Widzę, że aekzal z wolferem praktycznie się mijają. A myślałam że razem się zabierzecie ): Chyba, że aekzal odważysz się na podróż autobusem do Białej (jest bezpośredni z Rawdy). I tak myślę raczej o spotkaniu popołudniową porą ok.16-17;00 żeby nie było problemu z dotarciem. Jeszcze będę myśleć.
Marek i Buddy jesteście zmotoryzowani więc myślę, że akurat uda nam się spotkać. Valentin z Walmaru wydaje się przyjazny, więc może nawet u nas. Już się cieszę Smile Smile Smile
Poczekam jeszcze kilka dni na nowych chętnych - to może jakoś wypali spotkanko, najwyżej z aekzalem załapiemy się na indywidualne widzenie Ha ha ha Smile Smile
Odpowiedz
orlinezze - dasz radę. My też chętnie Cię poznamy. Ty przecież mobilny jesteś, a termin jakoś się ustrzeli Smile
Odpowiedz