Liczba postów: 5,743
Liczba wątków: 3
Dołączył: 05-03-2016
Reputacja:
135
Sushi wyglada oblednie i takze pewno smakuje, ale ze mna to samo co z liskiem nie mam ciagu.
Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka
Liczba postów: 12,974
Liczba wątków: 17
Dołączył: 13-05-2015
Reputacja:
352
Ja dziś sushi będę wciągał. Ale kupne.
Liczba postów: 3,700
Liczba wątków: 1
Dołączył: 15-05-2015
Reputacja:
144
mierzey wasabi robisz sam?
Wysłane przy użyciu Tapatalka
Liczba postów: 773
Liczba wątków: 0
Dołączył: 15-05-2015
Reputacja:
32
I tak i nie[emoji6]. Dobry korzeń wasabi w zasadzie u nas nie do dostania. Z dwa razy udało się kupić, ale to nie to było. Był mało dojrzały. "Mało" zielony w środku i za cholerę nie chciał dojrzeć. Ostrość też nie jakaś rewelacyjna była. Porównywalna do naszego chrzanu. Więc teraz kupuję sproszkowane i rozrabiam z wodą w odpowiedniej proporcji. Lepsze od tubkowo słoikowego z konserwantami. Proszek można przechowywać w lodówce.
Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka
Liczba postów: 3,700
Liczba wątków: 1
Dołączył: 15-05-2015
Reputacja:
144
[emoji106]
Wysłane przy użyciu Tapatalka