09.07.2020 12:11:03
(09.07.2020 09:20:19)igi123 napisał(a): Rumuńską winietkę kupowałem 07.07 jak się dowiedziałem że muszę odwołać nocleg w Belgradzie ze względu na weekendowy lockdawn.Tak się złożyło, ze revolutem płaciłem równo o północy z 07 na 08 lipca, ale coś musiało być nie halo bo wczoraj czekałem na mejla z winietką i się nie doczekałem
Wieczorem napisałem wiadomość na ich formularzu, no i dość szybko działają, bo godzinkę temu przysłali, z komentarzem, że winieta działa i wszystko jest OK i oni wysyłali na podanego mejla (posprawdzałem łącznie ze spamem - nie było żadnej wiadomości) Dobra mam już wszystkie potrzebne winiety, w sobotę start
chyba najklasyczniejsza droga jaka może być z moich stron
czy nie masz e-maila w onecie?
miałem problem z nimi - pisywałem gdzieś na forum możesz poszukać
zablokowali totalnie że nawet do spamu nie wpadało i nic nie pomagały interwencje że to państwowy rumuński portal do zakupu winietek
więc unikam skrzynki mailowej na takich stronach - gmail niezawodny

Tak się złożyło, ze revolutem płaciłem równo o północy z 07 na 08 lipca, ale coś musiało być nie halo bo wczoraj czekałem na mejla z winietką i się nie doczekałem
Wieczorem napisałem wiadomość na ich formularzu, no i dość szybko działają, bo godzinkę temu przysłali, z komentarzem, że winieta działa i wszystko jest OK i oni wysyłali na podanego mejla (posprawdzałem łącznie ze spamem - nie było żadnej wiadomości) Dobra mam już wszystkie potrzebne winiety, w sobotę start
chyba najklasyczniejsza droga jaka może być z moich stron