Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rawda - Oasis
Rawda - Oasis
ul. Briz 9
To kompleks w którym nocowaliśmy w 2011 i 2012 roku. Opisywałam go dokładnie na blogu.
http://myszawtrasie.blogspot.com/2011/08...-2011.html
Są tam nawet linki do filmów z pokoi, a ceny nie zmieniły się od tego czasu
Być może został już wyremontowany, ale to bardzo ekonomiczna opcja. Może niewielki basen, ale jest. Kompleks jest dośc kameralny, a ceny są naprawdę dość niskie. To ekonomiczna wersja noclegu w Bułgarii, bo czwórka kosztuje za dobę 130 złotych, a dwójka która może być z dostawką 110 złotych. Apartamenty zajmują całą klatkę schodową, więc można wynająć tam więcej pokoi będąc np z grupą przyjaciół. Mała kuchnia i miejsce do wspólnego spędzania czasu znajduje się na parterze przy wejściu. W każdym pokoju jest łazienka, telewizor, lodówka, czajnik. Płatność z złotówkach. Szukać najlepiej na wakacyjnywynajem
http://www.wakacyjnywynajem.pl/noclegi/9...oly#cennik
Odpowiedz
Już 14 lipca zweryfikujemy stan obecny kompleksu Oasis Smile
Odpowiedz
(03.07.2015 15:09:41)zosik napisał(a): Już 14 lipca zweryfikujemy stan obecny kompleksu Oasis Smile

pewnie spotkamy się na dzikiej plaży?

Położenie kompleksu jest pomiędzy centralna a dziką.
Często spacerujemy wieczorami obok tego kompleksu. Smile
Odpowiedz
Doszłam już do siebie po powrocie z Rawdy, więc mogę coś napisać Smile
Generalnie kompleks faktycznie wymaga odświeżenia, chyba niewiele się tam zadziało od 2011 roku, kiedy była tam mysza.
Minusem był dla nas brak ciepłej wody w kuchni na parterze - zepsuty bojler.
Mieszkaliśmy w pokoju 22 na drugim piętrze, widok na morze, a co najważniejsze balkon od wschodu, więc po powrocie z plaży ok. 14-15 mieliśmy już cień i przyjemny wiaterek od morza. Dodatkowo w pokoju oczywiście klimatyzacja.
Basen ok, czysty, nieduży, ale w związku z tym że nie było zbyt wielu osób w całym kompleksie, to nie było problemu z miejscem.
Lokalizacja super, blisko do morza, ale też blisko do głównej ulicy. Zdecydowanym plusem sklepik naprzeciwko - troszkę levów tam zostawiliśmy Smile
Pani sprzątająca pokoje mega sympatyczna, była u nas codziennie.
Cena faktycznie nie zmieniła się od lat, za 4 osoby dorosłe + dziecko płaciliśmy 130 zł za dobę, cena w złotówkach, najpierw 10% zaliczki, a reszta przelewem w dniu wylotu.
Podsumowując jesteśmy bardzo zadowoleni, pobyt udany, ale znając już troszkę Rawdę, myślę że gdybyśmy mieli tam pojechać jeszcze raz poszukalibyśmy innej kwatery.
Odpowiedz