Liczba postów: 2,067
Liczba wątków: 0
Reputacja:
141
Ceny w sierpniu porażka.
Raczej małe prawdopodobieństwo zakupu w cenie z 2014 na loty w 2015.
Jeżeli coś wypali to pewnie auto.
Kupno przelotu w cenie 3200 za cztery osoby to lepiej wykupić ola dla czterech osób.
Liczba postów: 4,339
Reputacja:
103
arek mi wyszło w lipcu 2,1 tyś 3 dorosle i dziecko z 1 duża walizką i się zastanawiam, bo to już koszt całej trasy- benzyna, winiety, noclegi, żarcie po drodze...
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Liczba postów: 2,067
Reputacja:
141
14.01.2016 19:30:30
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.05.2016 22:46:04 przez Wawo.)
Dla trzech osób jest to godne zastanowienia. Niestety jak na razie nie wiem czy będę wyruszał w cztery osoby czy trzy.
Średnia może pojedzie do Londynu zaraz po maturze. Najgorsze jest to, że nie wiem jak to będzie wyglądało. Przy czterech osobach sporo taniej jest własnym samochodem. Czekam więc na lepsze oferty, może bliżej maja lub czerwca.
Był jeden taki rok, że najtańsze przeloty Wizzarem były na przełomie maja i czerwca.
Wszystko wyjdzie w praniu, z noclegiem nie będę miał problemu. Jak nie tu to tam, bliżej lub dalej morza.
Liczba postów: 2,020
Reputacja:
138
Peter kupuj, bo myślę że cena jest dobra. Każdy jeszcze może wziąć bezpłatnie bagaż podręczny. Nam niestety nie pasują terminy poniedziałkowe. Poza tym wtedy w grę wchodzą terminy pobytu 7 lub 14 dni.. A my chcemy na 12 dni. Czas pokaże co dalej..
Reputacja:
103
14.01.2016 20:01:59
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.01.2016 20:05:03 przez peter.)
mastika miało być objazdowo, ale życie i inne plany ( koszty też ) wprowadzają korekty
u mnie jak w wirówce, ciągle coś się zmienia - ten rok będzie non stop podróżniczy, wierzę jednak, że odwiedzę Musałę ( tu liczę na LOT-owskie bilety do Sofii )
kupiłem właśnie bilety na small planet... noż, w d... k... po przelewie, w momencie potwierdzenia server error in Application
to sobie do jutra poczekam na kontakt z infolinią
ufffffffffffff!!!!!!!!!!!! przyszło potwierdzenie mailowo - ło matko, stresik był
ks. Tischner
Reputacja:
103
sproket parę dni temu była Sofia po 180 zł w jedną stronę w LOT, czasem się trafi...
ks. Tischner
Liczba postów: 2,020
Reputacja:
138
Peter - zazdraszczam ....
Myslę, że dobrze zrobiliście, a jeśli chodzi o Sofię to powinna być za chwilę promocja roku - zwykle była na początku lutego, kiedy wszystkie połączenia są w niższych co cenach. Jeśli nie, to jeszcze zostaje Szalona środa i zerkanie co tydzień, czy wrzucili niższą cenę na Sofię. A te 180 zł. w LOT to było na jakie terminy, bo przeoczyłam ?
Liczba postów: 102
Reputacja:
4
Bierzecie jeszcze poprawkę że w tym roku, przynajmniej obecnie ceny paliw są zdecydowanie niższe niż w latach poprzednich, co moim zdaniem mocno wpływa na cenę biletu.
Liczba postów: 339
Liczba wątków: 1
Reputacja:
17
Dzisiaj pojawiła się oferta do Sofii za 520zł , chyba jednak nie jest to aż taka promocja