Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Obzor plaża
Piękne zdjęcia, nie wiedziałem, że są tam nawet kraby. Ciekawe czy można spotkać małe ośmiorniczki
Odpowiedz
(17.08.2015 20:58:16)dżek napisał(a): qrdę, jak patrzę na te wszystkie wątki to tylko plaża w Obzorze  jest najpopularniejsza. O co kaman?
Ano dużo ludzi z Polski jeździ do Obzor

Ośmiorniczki są, w knajpach kilka spotkałem...
Odpowiedz
Czy są tam jakieś miejsca na plaży gdzie można się rozłożyć ze swoim parasolem , czy wszędzie trzeba wypożyczać i płacić? Jadę tam pierwszy raz po 20 latach.....
Odpowiedz
Jest sporo tych miejsc na plaży w Obzorze. Poznasz owe miejsca po parasolach kupionych w sklepach. W tych miejscach rozkładają się Bułgarzy, ale i nie tylko. Są też takie kawałki plaży prawie puste ( to zależy od sezonu w jakim jedziesz), gdzie jest tylko jeden człek siedzący na ręczniku lub wogole nikogo nie bedzie. Ta strefa nazywa się "wolna zona"
Odpowiedz
Dzięki ,jadę na początku lipca  na 13 dni. A jak sprawa się ma z małym pieskiem maltańczykiem ,czy można z nim na plażę, czy jest zakaz psów ? Będę mieszkał w okolicy rzeki  gdzie pływają kajakami. pensjonat Theona.
 AluaHe B[size=1]Alua Helios Bay[/size]
AluaHelis B
Odpowiedz
My w tym roku będziemy w Obzorze we wrześniu (2 tygodnie). Z własnych obserwacji będąc na plażach w różnych miejscach w Bułgarii, zarówno Bułgarzy jak i inni pojawiają się (na plażach)ze swoimi małymi i większymi pasmi. Przebywają z nimi  na plazy nawet do paru godzin, spacerują, bądź czasem pies wejdzie do morza- nikt nie robi z tego powodu problemu. Według mnie nie ma zakazu.
Odpowiedz
Super,  dzięki, my przez ostatnie 15 lat tylko Chorwacja, i postanowiłem coś zmienić....
Odpowiedz
Ja też widziałem kilka razy psiaki na plaży.
Odpowiedz
Ja nawet jaszczura widzialam, nawet mi go dali do potrzymania :-D
Tylk czy piesek da rade w takich upalach?
Odpowiedz