Liczba postów: 615
Liczba wątków: 1
Reputacja:
40
Ja w Primorsku byłem tylko na "wypadzie" z Sozopola, więc pewnie nie jest to w 100% obiektywne, ale jednak wydaje mi się, że są bardzo porównywalne jeżeli chodzi o warunki jakie podajesz. W Sozopolu na pewno masz zabytkowe stare miasto, tyle że to nie Kraków czy Budapeszt, obejdziesz go w 1 popołudnie. Co do dyskotek to tak jak wolffer, nie za bardzo się wypowiem bo nie bywam. Na pewno jest tego mniej niż w Słonecznym Brzegu, ale to chyba akurat na plus skoro SB był za głośny.
Restauracji do wyboru do koloru w obu miejscowościach. Primorsko jest odrobinę tańsze niż Sozopol. A przynajmniej jak byliśmy w 2014 to tak było.
Tak już całkowicie subiektywne odczucie- to gdybym miał wybierać pomiędzy tymi dwoma wybrałbym jednak Sozopol. Ale tym się za bardzo nie sugeruj, każdy ma inne oczekiwania co do wakacji.
Liczba postów: 3,791
Liczba wątków: 0
Reputacja:
72
25.04.2016 13:44:28
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.04.2016 13:50:57 przez teresa.)
Z Primorska z portu możesz wybrać się statkiem na plażę na Masliny Nos. Fajna sprawa. Plaże też dają kilka mozliwosci. Dla mnie Primorsko że względu na okolicę. Do Sozopola na zwiedzanie zawsze można się wybrać. Ropotamo też rzut beretem i do Sinemorca też blisko. Oczywiście Strandza w pobliżu. W lipcu w Jasnej Polanie warsztaty rzeźbiarskie
Liczba postów: 3,791
Reputacja:
72
Zapomniałam o cukierni w Primorsku. Aquapark też jest alternatywą...
Liczba postów: 4,339
Reputacja:
103
rafik do Bg z bp? jak nie masz możliwości autem na small planet są teraz w dobrej cenie przeloty do Burgas, kwaterę zawsze znajdziesz, wyjdzie taniej no i ciekawej
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”