Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dowcipy. Mogą być śmieszne.
Chodzimy z żona po ulicy i tryskamy seksapilem - Ona jest seksy , a ja piłem Smile
Odpowiedz
[Obrazek: 2yjqxk2.jpg]

i to bez seksu i picia ...
to przyjemne żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi....Big Grin
Odpowiedz
grawitacja
Odpowiedz
Ginekolog dr.Jankowoski potajemnie oglądał zdjęcia ubranych kobiet w czasie przerwy w pracy
Odpowiedz
[Obrazek: imiefd.jpg]

łubu dubu ...
to przyjemne żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi....Big Grin
Odpowiedz
Odpowiedz
Fuck the police Smile

[Obrazek: 13606690_1147620511968332_19022429270967...e=57F5BA4C]
Odpowiedz
I taka Pani Policjant może mnie zrewidować Smile
Odpowiedz
Pan z panią, romantyczna kolacja we dwoje, świece, nastrojowa muzyka... Wjeżdża szampan... Na ten widok pani oniemiała z zachwytu i wykrzykuje z egzaltacją:
-Proszę pana, pan nawet nie wie, jaką pan mi sprawia przyjemność! Bo ja proszę pana, uwielbiam szampana! Kiedy mogę delektować się tym niewysłowionym bukietem smaku, gdy poczuję te bąbelki pieszczące me podniebienie, to czuję jakby nagle wszystkie kwiaty zakwitły w zimie! Powietrze przesycone jest zmysłowym aromatem, świat skrzy się feerią barw,a odgłos musującego szampana jest jak miłosny szept kochanka....
Słyszy pan? To jak liryka miłosna, proszę pana, gdy pije szampana czuję się piękna, lepsza! Co za poezja smaku... Cóż to za uczta dla zmysłów!! Bo po wódce to, wie pan, strasznie mi odp.....la

Stoi baca na jednym brzegu Dunajca, a goral na drugim. Baca drze sie:  - Gleboka?!  Ale goral nie doslyszal, bo Dunajec okropnie szumial, wiec mowi: | - To nie Oka, to Dunajec!  Na to baca wchodzi do wody, prad go porywa, ledwo zywy wychodzi na drugim  brzegu. Po chwili podchodzi wsciekly do gorala i mowi:  - Ja ci ku...a dam do jajec!
Odpowiedz
Pzychodzi baba na bal przebierancow cala gola i pomalowana na bialo.Stoi i tak stoi ...w pewnym momecie zaczepia ja facet przebrany za Zorro i pyta: -za co Pani sie przebrala? Na to baba bierze krzeslo usiadla rozszerza szeroko nogi i mowi : - za Dziurę w Zębie
Odpowiedz