Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Słoneczny Brzeg / Слънчев Бряг
Szybka winda to przy tym pikuś. Wrażenia ciekawe, szczególnie jak kiszki podchodzą pod górę, no i samo hamowanie raczej do przyjemnych nie należy. Lepiej dobrze spinajcie pośladki bo inaczej lewatywa. hihihi
Odpowiedz
Czyli byliście w Action i w Aquaparadise? czy tylko w jednym z nich?
Odpowiedz
(05.07.2016 16:07:22)aekzal napisał(a): Szybka winda to przy tym pikuś. Wrażenia ciekawe, szczególnie jak kiszki podchodzą pod górę, no i samo hamowanie raczej do przyjemnych nie należy. Lepiej dobrze spinajcie pośladki bo inaczej lewatywa. hihihi
Tylko jak nogi z przodu to po paru metrach tak pryska woda w oczy, ze nic nie widać Tongue a w okularkach raczej się nie zjedzie.
Odpowiedz
(06.07.2016 11:20:28)toudi158 napisał(a): Czyli byliście w Action i w Aquaparadise? czy tylko w jednym z nich?

Ja byłem tylko w Aquaparadise. Ten w SB jest raczej rodzinny i więcej atrakcji dla dzieci (mini zoo?).
Odpowiedz
[
W Słonecznym Brzegu dobrze zjadłem w miejscu MORRIS która znajduje się tu (https://www.google.pl/maps/place/Morris/...44!6m1!1e1) polecam naprawdę te restauracje szczególnie dobre było risotto z kurczakiem, oraz ryba makrela 2 filety z dodatkami, sałatka szopska. Dobre i tanie nalewane piwo (nie rozcieńczone). 
Nie polecam natomiast restauracji przy hotelu Burgas Beach na plaży tutaj: https://www.google.pl/maps/@42.6802667,2...800!8i1990
ponieważ zupy były z proszku, pizza stara jakby odgrzewana a piwo rozcieńczone. 

A jak się kształtują ceny jedzenia w tym "Morisie " ?
Odpowiedz
Właśnie Action mnie poobijał, a z Aquaparadise wyszedłem właściwie bez żadnego ubytku na zdrowiu.
Tylko na kamikadze ratownik sugerował założenie nogi na nogę podczas zjazdu. Ale przecież nie będę się tak głupio asekurował, jak za mną zjeżdża 12 letnia córka i trzeba pokazać, że tata nie wymięka. I chyba dzięki temu że miałem mocno opięte kąpielówki, to już po kilku minutach udało mi się je wyciągnąć na wierzch, ku uciesze licznej gawiedzi. I nie powiem skąd je wyciągałem.
Jakbym miał luźne szorty, to sobie nie wyobrażam. Takie parcie wody było!
Pozdrawiam, Hary.
Odpowiedz
Tak jak pisze Dżek i Hary - do wyśmienitej zabawy i extra wrażeń polecam Aquaparadise.
Trzeba uważać przy zjeżdżaniu z niebieskiej czwórki na matach, jadąc głową w dół na samym końcu podczas hamowania uderzenie wody w brzuch. Nie polecam po posiłku.
Zabawa jest przednia, czas płynie szybko.
Odpowiedz
[Obrazek: 13626394_1194508910583227_33631155690611...e=57F6F5E4]
Odpowiedz
[Obrazek: 13782023_1195755767124108_77985010504475...e=581CBF67]
Odpowiedz
https://www.google.com/maps/search/Słone...107301,18z Fajna knajpka i super jedzenie. Przykladowo sacz z różnych rodzajów mięsa 24.90 ,ale tak duży, że spokojnie 2 osoby się najedzą,piwko lokalne z kija duże 3 i małe 2 lev, kalmary smażone w głębokim tłuszczu z sosem czosnkowym 9.90 całkiem duży talerz. Pan przygrywa delikatnie na gitarze (repertuar różny) jak komuś za głośno, można usiąść na pięterku i zjeść prawie w ciszy ?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości