Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co przywozicie z Bułgarii?
(29.10.2016 13:34:39)napoleon napisał(a): plastik tylko na czas transportu  zaraz płynne złoto ląduje w szkle

No pamiętaj tylko,że alko szybko rozpuszcza co ma rozpuścić ))))
Coś jest na rzeczy jednak?!
Арка беееее .... зашто ми не вдигаш ?! :-)))))
Odpowiedz
także po 3 godz rakijka jest w butelkach szklanych

ja sie poświęcić mogę i jako tester będę rakiji to już hektolitry pochłonąłem z plastiku czy ze szkła dla mnie może być
Odpowiedz
(29.10.2016 13:39:02)napoleon napisał(a): także po 3 godz rakijka jest w butelkach szklanych

ja sie poświęcić mogę i jako tester będę rakiji to już hektolitry pochłonąłem z plastiku  czy ze szkła dla mnie  może być

[Obrazek: cybulski.jpg]

Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin  Ja też z różnych rzeczy piłem ale po co sobie szkodzić mimo wszystko?!
Арка беееее .... зашто ми не вдигаш ?! :-)))))
Odpowiedz
Masz rację ale w moim przypadku cały czas szukam recepty na debilizm to nie jest wstyd bo połowa Polakow to ma
Odpowiedz
napoleon twoje zdrowie, chlup!Smile
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Odpowiedz
Napoleon my od lat tez mamy sprawdzony sposob na buteleczki i lutenice(jak spedzamy urlop w Bulgarii). Owijam szklo w gazety, potem w  reczniki, poduszki turystyczne(flak) itp. W torbie podroznej robie otoczke z ubran zapakowanych w reklamowki na spod, na  boki. Do srodka otoczki wkladam zakupione skarby i na wierzch ukladam  torbe z ubraniami. Do bocznych kieszeni wkladam obuwie. Tak mam zapakowane obie torby podrozne ze skarbami. Tak robimy od 16 lat i sie sprawdza. Ale kazdy ma swoj sposob. Kiedys spotkalismy sie z takim przykladem pakowania. Wracalismy z Cypru i stanelismy przy tasmie po odbior bagazy a tu  fajna walizka sie ukazala ( cos z niej cieklo). Podbiegl chlopak po owa walizke a z nie zaczela sie wylewac zawartosc butelek. Jak sie poznej okazalo to Commandaria- 4 butelki, ktore tak wlozyl do walizki od tak. No i po Commandarii- smutek, zal, zlosc.
Odpowiedz
Myślę że kilka godzin w butelce po c&c nic się nie stanie , zawsze zabieram ze sobą małą wagę rybacką i nasze walizki są 19.99
z Rakiją nic się nie dzieje dalej leżakuje w szkle . Swoją drogą mam beczkę wypalaną dębową i destylaty na początku użytkowania trzymam max 2 tygodnie . Potem zbyt intensywny posmak dębu, i dalej ląduje w szkle . Raz w Sv Vlas zakupiłem rakije z akacjowej beczki , po prostu rewelacja !
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I've watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die...

Odpowiedz
idzie zimno to i destylacyjne tematy się rozwijają
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Odpowiedz
Normalnie bym zapomniał. Były jeszcze 3 butelczyny Mary Jane. Z malowania flaszki wyglądały jak wyciąg z marychy, ale poniewierały jak nasza gorzała.
Pozdrawiam, Hary.
Odpowiedz
Słona pasta do zębów Pomorie jest jeszcze dostępna w BG?
Odpowiedz