Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Słoneczny Brzeg / Слънчев Бряг
Sunny Beach to juz kurort zimowy

Odpowiedz
Ku przestrodze , w SB byliśmy z żoną świadkami takiej sytuacji , panowie podali reklamówkę owoców , chyba jakiś najtańszych śliwek młodym chłopakom z Anglii i żądali za to 100Eu , zaprowadzili na siłę pod bankomat i kazali sobie wypłacić pieniądze , 3 facetów i czwarty w aucie . To raczej jakaś stała zorganizowana aukcja . Lepiej nic do ręki od takich uprzejmych ludzi nie brać proszę Smile
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I've watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die...

Odpowiedz
Мożesz ten teМat rozwinąć?
"In vino veritas, in aqua sanitas"
Odpowiedz
To było kilka lat temu , po prostu przypomiało mi się . W sumie to pierwszy i jedyny spotkałem taką sytuację . pod kasynem Platinium
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I've watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die...

Odpowiedz
Witam,

Tak wiec bedzie to moj pierwszy raz w bulgari,ze wzgeldu na dzieci (jedno niemowle) wybor padl na hotel All inc Riu Helios Paradise opinie rozne ale raczej pozytywne. Jesli ktos byl to prosze o wszelkie informacje.Chce sie wybrac wieczorem na disco , co polecacie dla gentlemanow w wieku kolo 30 stki . I ostatnie pytanie dotyczy walutu u mnie w miejscie jest kantor gdzie mozna nabyc Lewy aktualny kurs :
LEW BUŁGARSKI (BGN) – SKUP:205,00 SPRZEDAŻ: 226,00

Czy jednak lepiej wymienic na miejscu.

Pozdrawiam
Odpowiedz
W 2016r we wrześniu kupowaliśmy lewa w kantorze(Kielce)po 2.35zl. My zawsze na wyjazd kupujemy na pierwsze dni 100 lewa i bierzemy ze sobą euro(wymieniamy na miejscu). Wg. mnie kurs lewa, który podales jest ok do kupna.
Odpowiedz
Zeby kupic 100 BGN musze wydac 226 PLN czyli korzystniej niz w 2016, ciekawe ile na miejscu.

Jak by nie patrzec tam wymienie tylko euro, wiecej podwojne przewalutowanie PLN->EUR EUR->BGN
Odpowiedz
Poczytaj sobie Watek: Kursy Leva na wybrzezu
Odpowiedz
heniu odnośnie waluty

Większość zabiera euro ze sobą - państwowy kurs to 1.95 i to w bankach. W kantorze w SB znajomy w 2016 oddawał po 1.91 - tak się kantory umówiły. Poszukaj banku w SB lub, jeśli jedziesz autem - wymień po drodze w mniejszej miejscowości w jakimś banku. 100lv kup w PL
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Odpowiedz
https://www.google.bg/maps/@42.6907897,2...56!6m1!1e1

To jestesz w samim centrum dolce vita Smile
"In vino veritas, in aqua sanitas"
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości