Liczba postów: 1,035
Liczba wątków: 0
Reputacja:
18
Przy dzisiejszym kursie euro w pl tam na miejscu wymieniając w banku dostaniesz kurs 2.24 a w kantorze 2.28. Więc ten kurs 2.26 na tę chwilę jest bardzo ok
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Liczba postów: 4
Reputacja:
0
To nie RIU Helios tylko Helios paradise
Liczba postów: 3,447
Liczba wątków: 1
Reputacja:
216
Aha, czyli tu:
https://www.google.bg/maps/@42.7116583,2...312!8i6656
No to tu jestesz na bardzo strategiczne miejsce- po jednej stronie SB, a po drugej SV.
Wybor należy do ciebie.
W 2016 biliśme po sąsiedsku w Prestige Mer d'Azur.
"In vino veritas, in aqua sanitas"
Liczba postów: 4
Reputacja:
0
Rozumiem ze Sb to Sunny Beach as SV ? Ogolnie to miala byc Turcja ale troche strach i padlo na Bulgaria a hotel przypadkowy. Lukam na Youtube i tam naprawde sie dzieje, juz mi sie zaczyna bardzo podobac.
Liczba postów: 6,180
Liczba wątków: 5
Reputacja:
148
SV to Swiety Vlas kiedyś mala miescina a teraz rodzący się kurort
Liczba postów: 6,180
Liczba wątków: 5
Reputacja:
148
Dawniejszy widok jest fantastyczny. Ostatnio kupilam pare ksiazek o Bulgarii sa w nich piekne zdjecia z dawnych lat.
Liczba postów: 12
Reputacja:
-2
Witam wszystkich. Jestem tu nowy, ponieważ pierwszy raz wybieram się do Bułgarii do SB. W związku z tym mam kilka pytań do starych wyjadaczy. Przejrzałem sobie forum, ale niestety nie da się wszystkiego wyłapać.
Będę w SB na początku czerwca. W hotelu, który jak wynika z opinii osób jest w idealnym położeniu (blisko do plaży a zarazem na tyle daleko od centrum , że nie słychać hałasu). Jest blisko Action aquapark, który zamierzam odwiedzić.
Powiedzcie mi czy jak jest z ilością ludzi w czerwcu/na początku czerwca w SB? Dużo, mało? W te wakacje wybieram się z grupą znajomych. Termin taki a nie inny ze względu na to, że moja Mama zabiera tym mojego razem mojego syna na wakacje więc możemy skorzystać. Jedziemy w grupie 6 osób więc nawet pomimo słabej pogody jakoś sobie powinniśmy poradzić.
Jak jest z tymi wszystkimi knajpami, barami, dyskotekami w tym czasie? Są otwarte?
Pozdrawiam