Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sinemorec / Синеморец
Czyli tzw. cofka wpycha piach do ujścia Veleki i jest problem.

Oby ingerencja człowieka nie przemodelowała kosy...
Odpowiedz
Takie pytanko - da się przejść na piechotę z Sine do Silistar ? oczywiście nie asfaltem, tylko przy samym morzu

frytek ? ty nie szedłeś przypadkiem ?
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Odpowiedz
Szedł  Big Grin
https://photos.google.com/share/AF1QipOD...BKQy1rNjBB
Odpowiedz
demencja ! dzięki
ks. Tischner
Odpowiedz
OK, to polisa wykupiona, Lecimy 03.07 do 17.07 - czyli pełne 2 tygodnie. Tym razem noclegi w Apolonia Palace.
Koszt za 4 osoby, apartament z widokiem na morze, aneks kuchenny itd,itd to 938 euro, więc nie tanio. Tak mi się wydaje. Jako, że nie będzie auta więc jesteśmy uziemieni, co mi pasuje. Ewentualnie odwiedzimy Ahtopol, Rezovo czy Silistra ale jeśli znajdę jakiś transport na miejscu i jeśli będzie nam się chciało. Ja w tym roku preferuję styl " leżenie bykiem", choć pewnie z młodym pójdziemy klifami do Rezova na cały dzień
ks. Tischner
Odpowiedz
67 Euro za taki apartament w szczycie sezonu to wcale nie jakieś kosmiczne pieniądze, wysoki standard, piękne położenie, widok z okna cudny, basen, plaża na miejscu, czego chcieć więcej? Może tylko większego miasteczka w zasięgu spaceru, żeby wieczorkiem można było się poszwędać po knajpach... Miłego leniuchowania życzę!
Odpowiedz
a merci

Chyba drogo bo pierwszy raz tyle płacę - choć i pierwszy raz 14 noclegów. Rok temu za 7 nocy w Stella Maris zapłaciłem coś ok. 1,8 tyś, ale warunki w Apolonii o niebo lepsze
ks. Tischner
Odpowiedz
Peter, a jak zamierzasz dostać się do Sinemorca ? My lecimy Small Planet i o ile (póki co) przylot do Burgas jest ok. południa (już raz nam godziny zmieniali), więc jakiś autobus - do Ahtopol - złapiemy, ale powrót jakoś wcześnie rano jest i się zastanawiamy, co by tu wykombinować , żeby jak najtaniej dostać sie do Burgas Smile
Podróżować to żyć
H.Ch. Andersen
Odpowiedz
w związku z tym, że ląduję wieczorem to dwie opcje - transfer z Apolonii ( drogi ) lub taxi na miejscu; skłaniam się ku taxi
ks. Tischner
Odpowiedz
za taxi pewnie ok. 50 Eurasów ??
Podróżować to żyć
H.Ch. Andersen
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości