Liczba postów: 21
Liczba wątków: 0
Reputacja:
4
Tak, tak - chodzi o proces rejestracji we wspomnianej firmie, a nie o rejestrację przez booking.com.
Pamiętając, że ktoś też chciał zastosować patent z wezwaniem taxi do swojej miejscowości, podeslalem info, że okazuje się to być niemożliwe, choć w systemie można dokonać takiej rejestracji i dostaje się nawet wstępne potwierdzenie, że wszystko poszło ok :-(
Pozdrawiam
Liczba postów: 355
Reputacja:
42
Gdyby ktoś byłby zainteresowany - Primorsko-lotnisko bus dla 8 osób 80 lv. Oczywiście tak samo lotnisko-Primorsko. Z tym że na mniej osób jest ta sama cena
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Liczba postów: 996
Liczba wątków: 2
Reputacja:
54
wizzair puścił w końcu połączenie z wawy do bukaresztu. sprawdzałem wczoraj ceny na pierwszy lepszy około-weekend nie w sezonie, który by mnie akurat interesował i mi wywaliło całościowo 320 w obie strony. z buku do ruse 70 kilo tylko. chyba warte rozważenia. jak ktoś chce np. starą płaninę ogarnąć, to na pewno.
Liczba postów: 124
Reputacja:
15
Wizz ma bardzo dobre ceny do Rumuni i Bułgarii z Budapesztu. Jak ktoś ma nie daleko to warto sprawdzić.
Liczba postów: 21
Reputacja:
4
Jeśli ktoś jeszcze szukałby transportu z / do jakiegoś miejsca w BG, to mogę polecić z perspektywy mojego wyjazdu panów z wakacjebulgaria.com.
Nie robili żadnych fochów jak EcoTaxi, szybka i konkretna rozmowa - koszt przewozu całej naszej gromady z Vlasu do Burgas - 30E (auto klimatyzowane z fotelikami dla dzieci).
Co ciekawe - z racji awarii auta w przededniu naszego wyjazdu - załatwili sami samochód rezerwowy i bez problemu zdążyliśmy na czas.
Pozdrowienia dla nich jeśli czytają forum ;-)
Liczba postów: 4,339
Reputacja:
103
18.07.2017 20:59:45
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.07.2017 21:00:31 przez peter.)
krótko o Small Planet - w tym roku bez przygód i bez opóźnień, więc OK
co do EcoTaxi - zabukowałem od razu w dwie strony i zapłaciłem na lotnisku, dostałem pokwitowanie ( van na 8 osób komfortowy ); przed wyjazdem z Sinemorca na wszelki wypadek napisałem maila przypominającego, po którym dostałem info, że oczywiście transfer powrotny jest aktualny
jadąc do Sine rozmawiałem z kierowcą o... rakiji, jego dziadek mieszkający pod Burgas jak się okazało pędzi...
zawsze, ale to zawsze zostawiam napiwek - podróż była szybka, bezpieczna, przyjemna i wręczyliśmy kierowcy 10 euro ; ostatni kurs w BG ku naszemu zaskoczeniu obsługiwał ten sam kierowca i przywitał mnie słowami " mam dla Ciebie podarek " - oczywiście była to butelka rakiji, miła niespodzianka
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”