Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SB 2020
Są relacje, są turyści :Smile jest ktoś w SB?? Czy teraz to dziura zabita dechami? Jak wyglądają kwestie sklepów, pubów, knajp???? Dużo ludzi?? Jakie obłożenie na plaży??? Jakie ceny leżaków i parasoli, jakie ceny w knajpach... jakieś foto menu, jakie obłożenie w Nesseber, itp... cokolwiek??? Ktoś coś czy każdy z "niemaca" ;Wink Ja wyruszam za tydzień więc jestem rządny informacji niczym wilk "na koszyczek czerwonego kapturka" Wink
Odpowiedz
Jestem na obrzeżach SB, wczoraj koło 21 byłem na głównej promenadzie. Większość knajp otwarta, jednak im odbija się bardziej w boczne uliczki tym coraz mniej ludzi i część knajp/sklepików pozamykana. Ceny podobne do tego co było wcześniej. Miałem tylko wrażenie, że zrobiło się tam bardziej 'patologicznie' niż zawsze. To było zawsze specyficzne miejsce, ale chyba kiedyś było tam bardziej 'rodzinnie' niż teraz. Dużo dziwnych typów, mniej normalnych ludzi. To tak moje spostrzeżenia biorąc pod uwagę wyjazd do SB 10, 7 lat temu i teraz.
Co do ilości ludzi to na pewno dużo mniej niż standardowo w sezonie, nawet na głównej promenadzie blisko morza niektóre knajpy puste lub pojedyncze stoliki zajęte.
Odpowiedz
Hehe...fakt w SB jest specyficzny klimat...zwłaszcza wieczorami Smile dobrze, że nie będzie tylu pijanych brytoli Smile
Odpowiedz
Coffe w SB jest bardzo dobra baniczarnia kolo dworca autobusowego. Dobre ciasto i duzo dobrego sirene- polecam. Zamieszczalam fotke, mozesz poszukac w tym watku.

Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
Niestety w gąszczu postów nie mogę namierzyć zdjęcia (znalazłem post z 2017 roku gdzie pisałem o baniczarni i wspomniałaś, że to dobre sieciówki ale też wspomniałaś właśnie o tych dwóch po drodze na dworzec). Te dwie baniczarnie były na tej samej ulicy co dworzec?
Odpowiedz
(06-07-2020,12:42:18)coffe napisał(a): Niestety w gąszczu postów nie mogę namierzyć zdjęcia (znalazłem post z 2017 roku gdzie pisałem o baniczarni i wspomniałaś, że to dobre sieciówki ale też wspomniałaś właśnie o tych dwóch po drodze na dworzec). Te dwie baniczarnie były na tej samej ulicy co dworzec?
Ok pozniej poszukam to dam Ci znac

Odpowiedz
coffe znalazlam. Wejdz w dzial Regiony miasta miejscowsci i wybierz watek Sloneczny Brzeg a w nim wyszukaj post nr 286 z 15.09 2018r[emoji56]

Odpowiedz
Serdecznie dziękuję Smile ...namierzone Smile Street view robi robotę Smile We wtorek mam nadzieję, że skosztuję Tongue
Odpowiedz
Nie ma za co[emoji7]

Odpowiedz
Przejechałem przez to miasto dzisiaj, główną ulicą ze Sveti Vlas do Nesebaru. Gdyby nie temperatura to pomyślałbym, że to koniec sezonu w październiku. Cieszą się Bułgarzy, którzy przyjechali na wypoczynek z głębi kraju. Ci co przyjechali do pracy na sezon letni zadowoleni nie są. Nie ma turystów nie ma napiwków. Blush
Odpowiedz