Liczba postów: 10
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Jestem na obrzeżach SB, wczoraj koło 21 byłem na głównej promenadzie. Większość knajp otwarta, jednak im odbija się bardziej w boczne uliczki tym coraz mniej ludzi i część knajp/sklepików pozamykana. Ceny podobne do tego co było wcześniej. Miałem tylko wrażenie, że zrobiło się tam bardziej 'patologicznie' niż zawsze. To było zawsze specyficzne miejsce, ale chyba kiedyś było tam bardziej 'rodzinnie' niż teraz. Dużo dziwnych typów, mniej normalnych ludzi. To tak moje spostrzeżenia biorąc pod uwagę wyjazd do SB 10, 7 lat temu i teraz.
Co do ilości ludzi to na pewno dużo mniej niż standardowo w sezonie, nawet na głównej promenadzie blisko morza niektóre knajpy puste lub pojedyncze stoliki zajęte.
Liczba postów: 5,853
Liczba wątków: 4
Reputacja:
138
Coffe w SB jest bardzo dobra baniczarnia kolo dworca autobusowego. Dobre ciasto i duzo dobrego sirene- polecam. Zamieszczalam fotke, mozesz poszukac w tym watku.
Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka
Liczba postów: 217
Liczba wątków: 0
Reputacja:
3
Niestety w gąszczu postów nie mogę namierzyć zdjęcia (znalazłem post z 2017 roku gdzie pisałem o baniczarni i wspomniałaś, że to dobre sieciówki ale też wspomniałaś właśnie o tych dwóch po drodze na dworzec). Te dwie baniczarnie były na tej samej ulicy co dworzec?
Reputacja:
138
coffe znalazlam. Wejdz w dzial Regiony miasta miejscowsci i wybierz watek Sloneczny Brzeg a w nim wyszukaj post nr 286 z 15.09 2018r[emoji56]
Reputacja:
138
Nie ma za co[emoji7]