04.08.2015 21:49:55
Zwiedzamy
Nawiązujemy kontakty. Mamy już całkiem niezły z Policją kryminalną
i to mówię poważnie
Jak ktoś by pilnie coś potrzebował mam nr tel i adres
Poza tym policjant byku
Największy Policjant w Obzorze
Ten z tatuażami
Gadaliśmy też z popem
. jutro zwiedzamy z opowiadaniem
A facet na miejskiej, pierwsza płatna wc z lewej obok wypożyczalni wpuszcza nas do toalety gratis, bo są wymienione wszystkie państwa. Oprócz Polski.
Na wejściu zaproponowaliśmy, że płacimy 2 lv zamiast 1 jak jest Polska. Dziadek do dzisiaj chodzi i czyta i szuka
. Biedny dziadek na rynku, któremu wrzucamy codziennie po 1 lv (ten z wagą), jak nas widzi z daleka macha ręką, I babcia z warzywnego która pomidory przynosi nam z domu
. Zapomniałem; dziewczyny z rybarskiej od ryb i ponczików, które jak nas widzą to z daleka mówią ribka pipka, poncziki z limonka
W sumie to chyba poza naszym "normalnym" życiem tyle
Nawiązujemy kontakty. Mamy już całkiem niezły z Policją kryminalną
i to mówię poważnie
Jak ktoś by pilnie coś potrzebował mam nr tel i adres
Poza tym policjant byku
Największy Policjant w Obzorze
Ten z tatuażami
Gadaliśmy też z popem
. jutro zwiedzamy z opowiadaniem
A facet na miejskiej, pierwsza płatna wc z lewej obok wypożyczalni wpuszcza nas do toalety gratis, bo są wymienione wszystkie państwa. Oprócz Polski.
Na wejściu zaproponowaliśmy, że płacimy 2 lv zamiast 1 jak jest Polska. Dziadek do dzisiaj chodzi i czyta i szuka
. Biedny dziadek na rynku, któremu wrzucamy codziennie po 1 lv (ten z wagą), jak nas widzi z daleka macha ręką, I babcia z warzywnego która pomidory przynosi nam z domu
. Zapomniałem; dziewczyny z rybarskiej od ryb i ponczików, które jak nas widzą to z daleka mówią ribka pipka, poncziki z limonka
W sumie to chyba poza naszym "normalnym" życiem tyle