Dziękuję wszystkim za zaangażowanie. Nie będę wiec dalej drążyć tematu. Mam nadzieję, że mimo wszystko moja dociekliwość może się komuś w przyszłości przydać, gdy będzie rezerwował pokoje.
Pozdrawiam.
Jagoda
Jeszcze tylko taka mała dygresja. Transleter Googl przetłumaczył "Всички стаи са със самостоятелен санитарен възел. Къща за гости Афалина разполага с безплатен Wi-Fi в цялата сграда." na "Wszystkie pokoje posiadają łazienkę. Guest House Afalina oferuje bezpłatny bezprzewodowy dostęp do Internetu w całym budynku." Lecz czy łazienka jest w pokoju...?
Ale jeszcze raz dziękuję. Zamykam temat, bo go otworzyłam.
Pozdrawiam.
Jagoda
Pozdrawiam.
Jagoda
(22.02.2016 01:36:51)bateniki napisał(a):(21.02.2016 20:19:27)jagababa napisał(a): Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Na pewno wezmę je pod uwagę, już chyba wychwyciłam jakiś "szwindelek" z kwaterą, którą chciałam wynająć. Będę nadal śledzić te kwaterę.
Mam do Was - kochane bulagaricusy - jeszcze prośbę o opinie nt. hoteli w Ahtopolu: ATM i Afalina. Czy ktoś tam nocował i czy wszystkie tam pokoje są z łazienkami wewnątrz, a nie na korytarzu, bo z opisu nie wynika to jednoznacznie.
Dziękuję.
Jagoda
Pisze jak bykwe wszystkie pokoje oby dwa hotele.
Всички стаи са със самостоятелен санитарен възел. Къща за гости Афалина разполага с безплатен Wi-Fi в цялата сграда.
Jeszcze tylko taka mała dygresja. Transleter Googl przetłumaczył "Всички стаи са със самостоятелен санитарен възел. Къща за гости Афалина разполага с безплатен Wi-Fi в цялата сграда." na "Wszystkie pokoje posiadają łazienkę. Guest House Afalina oferuje bezpłatny bezprzewodowy dostęp do Internetu w całym budynku." Lecz czy łazienka jest w pokoju...?
Ale jeszcze raz dziękuję. Zamykam temat, bo go otworzyłam.
Pozdrawiam.
Jagoda

we wszystkie pokoje oby dwa hotele.