13.05.2016 07:50:36
(12.05.2016 22:26:06)Hary66 napisał(a): A muszę kupić jeszcze 2 bilety w jedną stronę, ale jak na razie przerasta to moje umiejętności!!!
Spokojnie... od przedwczoraj leży im coś w systemie i to właśnie na trasie LUZ-BOJ. Infolinia zaraz po kontakcie i opowieści, że coś mi formularz nie bangla od razu pytanie czy LUZ-BOJ, bo z tym mają problem. Miła pani obiecywała, że się naprawi wczoraj, ale się nie naprawiło, a dziś od rana sypie błędem 504 Gateway Timeout (przeciążąny serwer lub w ogóle wyłączony). Taki piątek, 13 u nich
Wczoraj na mój termin podsumowania kwotowe wyskakiwały w cały świat od 300 do 1020 EUR. Tak sobie myślę teraz... może to ja sam im wczoraj przeciążyłem serwer liczbą zapytań
)) Wg mnie ktoś tu coś przekombinował po stronie SmallPlanet. Mają kilka maszyn, to powinni się skupić na lataniu i oddać całość zarządzania tour-operatorowi albo jakiemuś agregatorowi sprzedającemu bilety wielu linii (vide Enter Air do kupienia przez TUI). Rzucili się nieco na głęboką wodę, łaszcząc się na potencjalną prowizję sprzedaży detalicznej. Dla klienta: fajnie to wygląda, bo kupujesz bezpośrednio u sprzedawcy - w domyśle taniej, ale utrzymanie systemu na konkretnym poziomie to kupa kasy do zainwestowania i łożenia na bieżąco. Tak sobie podywagowałem w piątek z rana
zdrówka, mrozek