17.05.2016 21:09:39
(17.05.2016 18:44:53)makej napisał(a): To jest ostatnie zdjęcie jakie zrobił samochód Google na Street View przed wjazdem na lotnisko w Warnie :
https://www.google.pl/maps/@43.2386384,2...56!6m1!1e1
Ktoś się orientuje może jakie trzeba mieć nominały monet (czy banknotów) żeby bramka się otworzyła i móc wjechać na parking. Będę odbierał resztę ekipy a nie chciałbym zakorkować wjazduI czy idzie wywnioskować z tablic informacyjnych (trochę nieczytelne po powiększeniu) gdzie zaparkować żeby odebrać przylatujących - na wprost czy na prawo ?
Będę wdzięczny za każdą informację od kogoś kto był na tym lotnisku. Ja mogę służyć pomocą na koniec lipca po powrocie z Bułgarii - będę miał jakieś warneńsko-lotniskowe doświadczenie
Bylam w ubieglym roku, co prawda przemieszczalam się autobusem miejskim, ale miejsc parkingowych jest dużo, a lotnisko małe, odloty są po prawej stronie. Wydaje mi się, że na wjeździe należy wziąć bilet, a na terenie lotniska widziałam automaty do opłaty. W tym roku nawet bilety na komunikację miejską kupuje się w Warnie w automatach. Taka Ameryka!

I czy idzie wywnioskować z tablic informacyjnych (trochę nieczytelne po powiększeniu) gdzie zaparkować żeby odebrać przylatujących - na wprost czy na prawo ?