Elemora, bezpieczeństwo bym oceniał tak samo czy przez Serbię czy też Rumunię, chociaż fakt, że przez Serbię masz praktycznie całą trasę autostradami i nie zbaczasz przez miasta i miejscowości czyni tę trasę według mnie teoretycznie bezpieczniejszą.
Co do 20 godz. to autostradami przez Serbię, jeżeli chodzi o samą czystą jazdę, jest do zrobienia, ale do trasy, którą zaznaczyłaś, a uważam ją za jedną z podstawowych i niezłą, to z 10 godzin bym jeszcze dorzucił, chyba że przed przeszkodami nie zwalniasz i z powodu byle radaru automatycznego czy ręcznego nie psujesz sobie podróży
pozdr
o dopiero zobaczyłem Twoją poprawkę, to już jest spokojnie do wykonania, ale wyliczając czas, wyjazd rano, przybycie 18 następnego dnia, to dotyczyło jazdy przez Serbię ?
Co do 20 godz. to autostradami przez Serbię, jeżeli chodzi o samą czystą jazdę, jest do zrobienia, ale do trasy, którą zaznaczyłaś, a uważam ją za jedną z podstawowych i niezłą, to z 10 godzin bym jeszcze dorzucił, chyba że przed przeszkodami nie zwalniasz i z powodu byle radaru automatycznego czy ręcznego nie psujesz sobie podróży
pozdro dopiero zobaczyłem Twoją poprawkę, to już jest spokojnie do wykonania, ale wyliczając czas, wyjazd rano, przybycie 18 następnego dnia, to dotyczyło jazdy przez Serbię ?