03.06.2015 15:45:28
(03.06.2015 11:21:19)mierzey napisał(a):(02.06.2015 15:33:27)dżek napisał(a): W tym roku i ja parę zdjęć dorzucę. Pierwszy raz TT choć Bułgaria po raz piąty.Nie wiem jaki masz plan, ale ja zawsze robię to z noclegiem na trasie. My staramy się być zawsze tak, żeby spokojnie przejechać, popatrzeć, zrobić tradycyjny rumuński popas. Nocleg i rano albo poprawka trasy jeszcze, albo już prosto do Bułgarii. Trzy razy nocowaliśmy w ciemno i nigdy nie było problemu. W tym roku ze względu na znajomych podobnie. Do 18-tej będę chciał przejechać tunel, potem nocleg, rano powrót na zamek, i po zejściu już do Bułgarii. Wakacje są i nie ma się co spieszyć
Cena za pokój to ok. 100 L. Bez śniadania, ale z łazienką często z tarasem i super widoczkiem pod wieczornego Ursusa...
Nocuję w Saliste, rano7.00 wyjazd na TT. Dzięki za wskazówki.

. Nocleg i rano albo poprawka trasy jeszcze, albo już prosto do Bułgarii. Trzy razy nocowaliśmy w ciemno i nigdy nie było problemu. W tym roku ze względu na znajomych podobnie. Do 18-tej będę chciał przejechać tunel, potem nocleg, rano powrót na zamek, i po zejściu już do Bułgarii. Wakacje są i nie ma się co spieszyć