(20.07.2016 14:56:34)gregorex napisał(a): pisano tu w tym wątku że najlepsza nawierzchnia
Gdyby przez Warnę była zła (albo był remont mostu) to ok, ale bez przesady, przez Warnę nawierzchnia jest całkiem akceptowalna.
(20.07.2016 15:01:10)dalton napisał(a): Witam tak jechali w tamtym roku i mówili że bez problemów tyko te winety trzeba kupić jak dla mnie bez sensu faktycznie płacić w słowacji za 36 km przeanalizuje to jeszcze jak możesz to podeślij jakąś mapke z góry dziękuje
Oczywiście, że jest to bez sensu. Po pierwsze równolegle do płatnej D1 idzie bezpłatna 20 - trzeba tylko zwrócić uwagę, żeby nie wjechać na autostradę. No i wcale nie trzeba jechać przez Preszów-Koszyce...
(20.07.2016 16:23:34)Toska napisał(a): Czyli tam jest nie najlepsza nawierzchnia? A ja Ty polecasz jechać?
Tak, DN61/DN5B ma miejscami bardzo słabą nawierzchnię. Ja polecam przede wszystkim zwrócić uwagę na dzień tygodnia i porę dnia. W dzień roboczy w ciągu dnia, gdy centura stoi - to można sobie ostrożnie przemknąć przez Vanatorii, natomiast jeśli - jak ja - jedzie się w sobotę wieczorem i centura jest pusta a jest już ciemnawo - to trzeba być ryzykantem, żeby pchać się na dziury bez powodu...