A ja powiem tak - pierwsze dwa wyjazdy z noclegiem w Comforcie (ok. 1/2 długości trasy z Krakowa do Obzoru, trasą jak pisałem we wcześniejszym poście): wyjazd około 7-8 rano, w noclegowni, jadąc bez większych ekscesów, wieczór. Z Comfortu podobnie: wyjazd rano i w hotelu na wieczór - jakby nie patrzeć praktycznie dzień "w plecy" na miejscu. Wracaliśmy zawsze bez noclegu, z jakimś szybkim kimankiem gdzieś po drodze. Jadąc, no nie mówię, że całkowicie wg przepisów, ale bez jakichś szaleństw, z przerwami na tankowanie, posiłki itp. dojeżdżaliśmy do Krakowa po około 24 godzinach. Czas liczony od wyjazdu z Pri Pancho w Goricy koło Obzoru (smaczna, niedroga knajpa, do której, podczas każdego pobytu kilka razy wbijamy na obiad)
Dwa lata temu, podczas wyjazdu do Św. Vlasu, kumpel namówił mnie, żeby wyjechać tak 4-5 rano, dzień przed i jechać bez noclegu.
Efekt? W Giurgiu na moście byliśmy koło północy, drzemka w Ruse, po Obzorze szwędaliśmy się jak pamiętam koło 8 - 9, a we Vlasie, w hotelu rozpakowywaliśmy się sporo wcześniej zanim powinna się zacząć doba hotelowa.
Dwa lata temu, podczas wyjazdu do Św. Vlasu, kumpel namówił mnie, żeby wyjechać tak 4-5 rano, dzień przed i jechać bez noclegu.
Efekt? W Giurgiu na moście byliśmy koło północy, drzemka w Ruse, po Obzorze szwędaliśmy się jak pamiętam koło 8 - 9, a we Vlasie, w hotelu rozpakowywaliśmy się sporo wcześniej zanim powinna się zacząć doba hotelowa.
pozdrawiam 
HU: 03? - 10; 14
BG: 11;12;13;15;16;17.
PL: 20;22.
E: 18;19;26
AL i MK: 21
MNE: 23
MNE, AL, MK: 24
P: 25

HU: 03? - 10; 14
BG: 11;12;13;15;16;17.
PL: 20;22.