Idąc tropem powiedzenia "Baba z wozu koniom lżej"
Urszula zostaje wyekspediowana samolotem do Sofii, dzięki spostrzegawczości naszego forumowego eksperta od lotnictwa czyli Myszy
- żeby nie było, że nie chcę razem jechać, to się wytłumaczę, że Urszula marudzi bardzo w drodze, jak to przeważnie kobieta
, a poza tym sama tak chce, no i pozwala to mi na pewną elastyczność z dojazdem i powrotem (jak rok temu). Tak więc cena tego warta.
Jakby ktoś chciał skorzystać, to koszt 499,05 zł w obydwie strony (pojedyńczo już nie ma promocji i ceny wybitnie lotowskie). Cena zawiera bagaż podręczny 8kg i nadawany 23kg, oczywiście także ten (ale jaki ?) wspomniany powyżej poczęstunek
(dołożyłem tylko, nie wiem czy trzeba, ale niech będzie, rezerwację miejsca 2x20zł). Promocja, z tego co pamiętam do 17go stycznia na wiele różnych lotów.
Miśka zobaczyła w tivi jakąś katastrofę samolotową i tym razem jest pewna, że chce jechać z tatusiem i bagażami.
Urszula zostaje wyekspediowana samolotem do Sofii, dzięki spostrzegawczości naszego forumowego eksperta od lotnictwa czyli Myszy
- żeby nie było, że nie chcę razem jechać, to się wytłumaczę, że Urszula marudzi bardzo w drodze, jak to przeważnie kobieta
, a poza tym sama tak chce, no i pozwala to mi na pewną elastyczność z dojazdem i powrotem (jak rok temu). Tak więc cena tego warta.Jakby ktoś chciał skorzystać, to koszt 499,05 zł w obydwie strony (pojedyńczo już nie ma promocji i ceny wybitnie lotowskie). Cena zawiera bagaż podręczny 8kg i nadawany 23kg, oczywiście także ten (ale jaki ?) wspomniany powyżej poczęstunek
(dołożyłem tylko, nie wiem czy trzeba, ale niech będzie, rezerwację miejsca 2x20zł). Promocja, z tego co pamiętam do 17go stycznia na wiele różnych lotów.Miśka zobaczyła w tivi jakąś katastrofę samolotową i tym razem jest pewna, że chce jechać z tatusiem i bagażami.