14.03.2017 12:49:27
(14.03.2017 09:14:24)peter napisał(a): Carlos - już zazdroszczę Kamchiji, ale jeszcze pewnie tam wrócę
Tak, z ciekawości - czemu tak kwatera ? Bliżej morza masz Oasis; chyba, że bierzecie całą willę
Oasis widziałem... spoko ale ta Villa Ketli jakoś tak lepiej mi przypadła do gustu. Całej Villi nie bierzemy ale apartament 70m2 na parterze z widokiem na basen. Choć przez "chwilę" poczuję się jakbym miał własny dom. Na co dzień mieszkam w bloku a taki kompleks jak Oasis trochę mi go przypomina. Chciałbym odmiany.
(14.03.2017 11:15:03)wkrak napisał(a): Ta trasa z Suczawą zajmuje 5 dni i to ledwo-ledwo. Ja bym odpuścił przynajmniej Bukowinę.
Wiem że punktów do zobaczenia jest mnóstwo i wszystkiego nie ogarnę. Na pewno chciałbym się przejechać tym Wąwozem Bicaz i Transalpiną. Jedno w jedną stronę drugie w drugą. Lubię ładne widokowo trasy. Bardziej mnie to kręci jak zwiedzanie muzeów czy kościółków. Owszem z zewnątrz, popatrzeć, jakieś zdjęcia pamiątkowe. Braszów też chciałbym zobaczyć.
Może coś zaproponujesz jeśli to nie stworzy problemu dla Ciebie. Wiem, że sporo miejsc odwiedziłeś już.