Witam wszystkich
Po roku przerwy pojawiła się znów Bułgaria na tapecie jako że bardzo nam się podobało.
Ogólnie zawsze mnie ciągnęło na Bałkany.
Wybieramy się ze znajomymi na 2 auta.
Aga tak zachwalała (słońce/plaże/ super jedzenie a w szczegółności sacz więc się zdecydowali.
W tym roku wybór padł na Primorsko znaczy uparłem się
(tu podziękowania dla Teresy za wkład włożony w znalezienie miejscówki dla marudy po 40-ce
).
Wyznaje zasadę że staram sie jeździć w różne miejsca, skoro 2 lata temu był Obzor to w tym roku trzeba poznać wybrzeże na południe od Burgas.
Zaliczka za nocleg wpłacona - będziemy w Mm Complex ul. Zora
Planujemy oprócz plażowania z aquaparkiem w samym Primorsku, poszlajać się trochę po wybrzeżu.
Na pewno zaliczymy:
- Sinemorec z Kosą/Butamiatą
- dziką plażę Silistar
- Rezovo (luknąc na Turcję)
- Sozopol i Burgas
- Neseber (ukłon dla znajomych)
Dojazd planuję z noclegiem przez Rumunię w Saliste:
Wybierzemy raczej znane mi trasy: wariant 1 lub wariant 2
Ewentualnie bezwinietkowo wariant 3 ale w ostateczności.
Pozostało nam spokojnie załatwić EKUZ/ ubezp. turystyczne, a przed wyjazdem zakup winietek SK/H/RO.
To na tyle, teraz odliczanie ddw.
Po roku przerwy pojawiła się znów Bułgaria na tapecie jako że bardzo nam się podobało.
Ogólnie zawsze mnie ciągnęło na Bałkany.
Wybieramy się ze znajomymi na 2 auta.
Aga tak zachwalała (słońce/plaże/ super jedzenie a w szczegółności sacz więc się zdecydowali.
W tym roku wybór padł na Primorsko znaczy uparłem się
(tu podziękowania dla Teresy za wkład włożony w znalezienie miejscówki dla marudy po 40-ce
).Wyznaje zasadę że staram sie jeździć w różne miejsca, skoro 2 lata temu był Obzor to w tym roku trzeba poznać wybrzeże na południe od Burgas.
Zaliczka za nocleg wpłacona - będziemy w Mm Complex ul. Zora
Planujemy oprócz plażowania z aquaparkiem w samym Primorsku, poszlajać się trochę po wybrzeżu.
Na pewno zaliczymy:
- Sinemorec z Kosą/Butamiatą
- dziką plażę Silistar
- Rezovo (luknąc na Turcję)
- Sozopol i Burgas
- Neseber (ukłon dla znajomych)
Dojazd planuję z noclegiem przez Rumunię w Saliste:
Wybierzemy raczej znane mi trasy: wariant 1 lub wariant 2
Ewentualnie bezwinietkowo wariant 3 ale w ostateczności.
Pozostało nam spokojnie załatwić EKUZ/ ubezp. turystyczne, a przed wyjazdem zakup winietek SK/H/RO.
To na tyle, teraz odliczanie ddw.
Marcin