25.06.2017 12:34:39
(23.06.2017 14:25:59)TeeS napisał(a): Uzupełniając jeszcze - bo może kogoś będzie to interesowało. Firma życzy sobie dokonania opłaty za oba kursy od razu w swojej siedzibie na lotnisku. Jako że już kiedyś miałem taką sytuację (nie w BG, żeby nie było, że chodzi o tę akurat firmę), że zapłaciłem z góry, a taksówka nie pojawiła się po dwóch tygodniach żeby mnie odebrać (bo i po co, jak już kasę mieli, a turyście przecież się spieszy na samolot i nie będzie dochodził swoich racji ;-) - zrezygnowałem na razie z opcji dojazd + powrót, na rzesz samego dojazdu. Będzie może drożej, ale będę spokojniejszy ;-)
Oczywiście trzeba zrozumieć także i ich motywację - pewnie sporo mieli takich klientów, którzy zamawiali kurs, a następnie się nie stawiali, ale nauczony własnym przykrym doświadczeniem staram się takich ofert teraz już unikać.
Tak też planuję zrobić różnica 10 Euro pomiędzy tylko "tam" a "tam i powrót" przy podziale na 4 pary to żadna różnica. A zamówię sobie Ecotaxi na powrót na dzień, dwa przed odlotem.
Pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku.