03.07.2017 21:23:36
(03.07.2017 20:58:41)wojtekpl napisał(a): Jeśli dostałeś potwierdzenie z Bookinga - walcz o swoje.
My mieliśmy w tym roku taką sytuację, że w marcu, czyli miesiąc po zabukowaniu hotelu ( oczywiście jest potwierdzenie rezerwacji z Bookinga ), z tegoż hotelu ( hotel Malina w Primorsku - oczywiście gorąco nie polecam ) przychodzi mail, że niestety w tym terminie nie mają wolnych miejsc...... Z innych źródeł wiem, że trafił im się autobus Czechów, czy Słowaków, więc co będą sobie zawracać doopę - wtedy jeszcze, teraz jedzie nas dziesięć sztuk - ośmioma osobami z Polski.
Efekt taki, że po kilku tygodniach przepychanek z Bookingiem z znaleźliśmy sobie inny hotel, droższy trochę, a różnicę Booking ma zwrócić po przedstawieniu rachunku.
Jak będzie w praktyce - zobaczymy. Koleżanka z którą jedziemy twierdzi, że tak właśnie to działa.
wojtekpl - myślę że tu sprawa wygląda trochę inaczej tees użył słowa booking w sensie rezerwacji a nie jako nazwy popularnej wyszukiwarki hoteli itp.
Ja też będę korzystać z usług EkoTaxiBurgas i teraz już wiem, że trzeba rezerwować od razu na powrót bo po wczasach zamówienie tej korporacji do Sozopolu będzie niemożliwe.