22.07.2017 21:01:16
Info z dziś. Za Kisvarda małe zwężenie i ruch wahadłowy, nie stałem bo akurat było zielone
dalej Nagykallo, Nyirbator OK, potem do granicy w Vallaj niestety powypadały dziury po zimie, dobrze że nie głębsze niż 5 cm, ale trzeba zwolnić. Do skrzyżowania z 1F/E81 za Tasnad standard tzn test zawieszenia
, fragmentami wymieniony asfalt, ale łat to już tam tyle, że sie w oczach pierdolniczy, przynajmniej nie ma dużo kolein po bokach. Nowy asfalt na serpentynach za Zalau
potem jakiś jajcarz zamienił drogowskaz na A3 i skierował ludzi w pola
(dotarło do mnie po 200 m. że żle jadę, ale offrołdy co mnie wyprzedzały z 0,5h wcześniej, były za mną) To jest to skrzyżowanie
https://www.google.ro/maps/@46.8232999,2...312!8i6656
W Gilau po lewj stronie w stronę autostrady najdroższa stacja w Rumunii Pb 95 - 4,79 lei, jak ktoś znajdzie drożej to proszę pisać
Między wylotem z A3 a Alba Julia już nie pamietam ile zwężeń, ale dużo, na szczęście w sobotę był mały ruch i się nie stało, ale w tygodniu może być kiepsko bo dalsza część trasy szybko powstaje. Poza tym po południu burze w tej części Rumunii były takie, że ludzie zatrzymywali się na środku drogi i dalej nie jechali, masakra.
Pozdrawiam z Sibiu zawsze się warto tu zatrzymać
dalej Nagykallo, Nyirbator OK, potem do granicy w Vallaj niestety powypadały dziury po zimie, dobrze że nie głębsze niż 5 cm, ale trzeba zwolnić. Do skrzyżowania z 1F/E81 za Tasnad standard tzn test zawieszenia
, fragmentami wymieniony asfalt, ale łat to już tam tyle, że sie w oczach pierdolniczy, przynajmniej nie ma dużo kolein po bokach. Nowy asfalt na serpentynach za Zalau
potem jakiś jajcarz zamienił drogowskaz na A3 i skierował ludzi w pola
(dotarło do mnie po 200 m. że żle jadę, ale offrołdy co mnie wyprzedzały z 0,5h wcześniej, były za mną) To jest to skrzyżowaniehttps://www.google.ro/maps/@46.8232999,2...312!8i6656
W Gilau po lewj stronie w stronę autostrady najdroższa stacja w Rumunii Pb 95 - 4,79 lei, jak ktoś znajdzie drożej to proszę pisać
Między wylotem z A3 a Alba Julia już nie pamietam ile zwężeń, ale dużo, na szczęście w sobotę był mały ruch i się nie stało, ale w tygodniu może być kiepsko bo dalsza część trasy szybko powstaje. Poza tym po południu burze w tej części Rumunii były takie, że ludzie zatrzymywali się na środku drogi i dalej nie jechali, masakra.Pozdrawiam z Sibiu zawsze się warto tu zatrzymać