14.09.2017 23:40:03
Tak Dominik chcę robić. Główna relacja i link do działu np Serbia a tam wątek np Belgrad, Jagodina, Resavica, Ravna Reka. Nie wszystko w jednym tylko rozdzielić - że jak ktoś szuka coś o Belgradzie to ma jak na talerzu a jak ktoś chce całą relacje to sobie czyta i wędruje po linkach. Mam nadzieję, że będzie ok.
Dzisiaj odwiedziliśmy Jagodinę - a w szczególności aquapark w tym mieście. Najbardziej ucieszona była moja córka, która szalała w wodzie jakby pierwszy raz widziała basen
. Temperatura 30 stopni chociaż z rana się wydawało, że 20 stopni nie przekroczy. Aquapark mnie troszkę zadziwił tzn. 23.08.2017 padł rekord ponad
12 tysięcy osób korzystało z dobrodziejstw tego miejsca - widziałem zdjęcia - brak wolnej powierzchni. Dzisiaj natomiast max. 15 osób. Cały aquapark nasz
. Chociaż nie wszystkie zjeżdżalnie działały.
Dzisiaj odwiedziliśmy Jagodinę - a w szczególności aquapark w tym mieście. Najbardziej ucieszona była moja córka, która szalała w wodzie jakby pierwszy raz widziała basen
. Temperatura 30 stopni chociaż z rana się wydawało, że 20 stopni nie przekroczy. Aquapark mnie troszkę zadziwił tzn. 23.08.2017 padł rekord ponad 12 tysięcy osób korzystało z dobrodziejstw tego miejsca - widziałem zdjęcia - brak wolnej powierzchni. Dzisiaj natomiast max. 15 osób. Cały aquapark nasz
. Chociaż nie wszystkie zjeżdżalnie działały.