A tutaj to po napisie już widać ,że cel wycieczki już tusz ,tush )))) Do Fabryki Ararat możemy pójść ponieważ jest tam otwarte muzeum! Ale w następnym wejściu moim to może objaśnię czytelnikowi jak się można w tej fabryce nakorbić za friko!
Tylko będzie do szczęścia potrzebna taka dłuższa słomka lub sprytny długopis który skrzętnym ruchem możemy błyskawicznie rozmontować aby p[ozyskać rurkę przetrwania w tym złym wielkim świecie !
W samej fabryce muzeum są dwie opcje zwiedzania czyli jest opcja dla angolo języcznych i dla ruskich ,mnie tam to było po barabanu w jakiej grupie ja wejdę czy z angolami czy tam z ruskimi ,chociaż rosyjski język uwielbiam ! Ale kto tam idzie b czego słuchać na finał i tak będzie poczęstunek i każdym bez wyjątku było do tego strasznie spieszno ,że nadmienię do tego jewszcvze ,że w samej fabryce zacierem słodkim kopało no nosie 10 razy mocniej niż na ulicy! Rzekomo w powietrzu w tym muzeum powietrze ma około 5 % alkoholu w rozpyleniu ,czyli już inhalując się mocno możemy poczuć mały rauszyk ))))
![[Obrazek: 3q4WSmV.jpg?1]](https://i.imgur.com/3q4WSmV.jpg?1)
Wszystkich Pozdrawiam i dziękuję za zainteresowanie !
ps.
Z dala po prawej stronie widać jupitery tego boiska ,raczej dużego stadionu com wcześniej już pokazywał . Od muzea Ararat to do Muzeum Gienocida to już nie tak daleko . Cel jest dobrze widoczny .
Tylko będzie do szczęścia potrzebna taka dłuższa słomka lub sprytny długopis który skrzętnym ruchem możemy błyskawicznie rozmontować aby p[ozyskać rurkę przetrwania w tym złym wielkim świecie ! W samej fabryce muzeum są dwie opcje zwiedzania czyli jest opcja dla angolo języcznych i dla ruskich ,mnie tam to było po barabanu w jakiej grupie ja wejdę czy z angolami czy tam z ruskimi ,chociaż rosyjski język uwielbiam ! Ale kto tam idzie b czego słuchać na finał i tak będzie poczęstunek i każdym bez wyjątku było do tego strasznie spieszno ,że nadmienię do tego jewszcvze ,że w samej fabryce zacierem słodkim kopało no nosie 10 razy mocniej niż na ulicy! Rzekomo w powietrzu w tym muzeum powietrze ma około 5 % alkoholu w rozpyleniu ,czyli już inhalując się mocno możemy poczuć mały rauszyk ))))
![[Obrazek: 3q4WSmV.jpg?1]](https://i.imgur.com/3q4WSmV.jpg?1)
Wszystkich Pozdrawiam i dziękuję za zainteresowanie !
ps.
Z dala po prawej stronie widać jupitery tego boiska ,raczej dużego stadionu com wcześniej już pokazywał . Od muzea Ararat to do Muzeum Gienocida to już nie tak daleko . Cel jest dobrze widoczny .
Арка беееее .... зашто ми не вдигаш ?! :-)))))