12.06.2019 00:01:52
Moja trasa ma prowadzić z Warszawy. Wyjazd w poniedziałek ok. 18:00. Lubimy Polskę robić nocą
Dojazd do Turdy. Tam pierwszy nocleg - chcemy zdążyć zwiedzić kopalnie. Nast dnia rano wyjazd na transfogarską i dojazd do Corbeni na końcu Transfogarskiej. Jak widzicie noclegi są tak zaplanowane aby zwiedzić trochę Rumunię. Do Bułgarii mamy dotrzeć na czwartek. Wyjazd rano w czwartek do Kraneva.
Pytając e-wcie o radę miałam na myśli jej najświeższe informacje, np. jak jechałaś przez Polskę. A noże bede mogla wykorzystać jej trasę np na powrocie z Bułgarii. A tu już będzie wyjazd z Kranevo k. Warny w niedzielę. Grupa wyjazdowa na dwa auta. - reszta leci samolotem
Dzięki za wszelkie rady.
Dojazd do Turdy. Tam pierwszy nocleg - chcemy zdążyć zwiedzić kopalnie. Nast dnia rano wyjazd na transfogarską i dojazd do Corbeni na końcu Transfogarskiej. Jak widzicie noclegi są tak zaplanowane aby zwiedzić trochę Rumunię. Do Bułgarii mamy dotrzeć na czwartek. Wyjazd rano w czwartek do Kraneva. Pytając e-wcie o radę miałam na myśli jej najświeższe informacje, np. jak jechałaś przez Polskę. A noże bede mogla wykorzystać jej trasę np na powrocie z Bułgarii. A tu już będzie wyjazd z Kranevo k. Warny w niedzielę. Grupa wyjazdowa na dwa auta. - reszta leci samolotem
Dzięki za wszelkie rady.