13.07.2015 16:23:18
(13.07.2015 13:23:05)nunatak2 napisał(a):(12.07.2015 20:53:46)mahony napisał(a):(07.07.2015 14:13:21)nunatak napisał(a): 3. bezpośrednie zabukowanie apartamentu u menadżerki obiektu (brak opłat u pośredników)
o co chodzi z tą menadżerką obiektu? Kiedyś nie można było w tym ośrodku zabukować w recepcji. Można było bez problemu u pośrednika albo u właściciela. W recepcji tylko bezpośrednio osobiście przed przyjazdem. Ja wynajmowałem od jakiegoś angola (pierwszy i ostatni raz) czyżby się coś zmieniło
W 2010 roku byliśmy tam z plazuj.pl i nie bylismy do końca zadowoleni z ich usług, co spowodowało moje osobiste kontakty z menadżerką hotelu. Obie ponarzekałyśmy na przedstawiciela plazuj.pl i koniec końców dała mi bezpośrednie namiary do siebie, gdybym potrzebowała jakiejś pomocy. I teraz te namiary wykorzystałam: napisałam, zarezerwowałam i jedziemy
Chyba coś jest na rzeczy, z tym że nie można rezerwować w recepcji, bo pytałam czy znajomi mogą przyjechać w ciemno, to mi napisała, że muszą najpierw napisać do niej.
Chyba ma w tym jakiś biznes. Ale to nic dziwnego. Normalna rzecz.