28.07.2022 12:27:07
TommiKrk z Krakowa możesz rozważyć jazdę A4 do Rzeszowa potem na S19 --> DK do Barwinka --> Słowacja+Węgry bez dróg z opłatami --> kierunek Nădășelu w Rumunii w której okolicy wbijasz na autostradę którą jedziesz ponad 200 km, potem najtrudniejszy na tej trasie odcinek Sybin-Pitesti a jak już zjedziesz na autostradę prowadzącą w kierunku Budapesztu to już masz z górki. Nie wiem gdzie docelowo jedziesz? Jeśli okolice Złotych Piasków to może warto prosto jak strzała do Konstacu i w dół wybrzeżem a jak okolice Słonecznego Brzegu to na Ruse.
Całość z Krakowa jeżeli jedziesz bez noclegu zrobisz realnie w 20-24 h (liczę już zmianę czasu) w zależności czy jedziesz z dziećmi, w jakim wieku i ile postojów planujesz oraz jak długich po drodzę. Oczywiście jest w tym równaniu wiele niewiadomych takich jak potencjalne zatory po drodze, remonty, wypadki, kolejki na mości czy na granicy dlatego te 4h różnicy około wg. mnie.
Całość z Krakowa jeżeli jedziesz bez noclegu zrobisz realnie w 20-24 h (liczę już zmianę czasu) w zależności czy jedziesz z dziećmi, w jakim wieku i ile postojów planujesz oraz jak długich po drodzę. Oczywiście jest w tym równaniu wiele niewiadomych takich jak potencjalne zatory po drodze, remonty, wypadki, kolejki na mości czy na granicy dlatego te 4h różnicy około wg. mnie.