Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cały ten szpej i inne graty pomocne w podróżowaniu-łażeniu. Co polecamy.
Postanowiłem napisać kolejny wątek w takim temacie bo chyba czegoś takiego tutaj nie ma?!
(A jeżeli jest to Dżeku wywal to-no dawno mnie tu nie było!) Huh

To zaczynając temat który zainicjował tę moją myśl to powodem tego tematu była moja podróż po Norwegii w tym sezonie i chcę polecić buty dzięki którym ani razu nie wywinąłem orła podczas deszczu na mokrej skale! A padało często. Zauważyłem,że te buty dobrze kleiły się do mokrej skały!

Polecam buty od firmy Demar-Wald! Jest na nie wciąż dobra cena! Mimo,że wyglądają jak "trumniaki" to podczas trekingu mnie nie zawiodły wcale! Bardzo wygodne ,bez membranowe bo to skóra! Fajnie sprężynują pod piętą! Oczywiście kiedy zrobiłem unboxing to zapieprzyłem Je od razu specjalną taką żółtą mazią od Deichmana (Ze 4 razy albo i pięć razy)

Myślę aby popróbować też w Nich pobiegać))))) Pewnie od tych butów j/w są lepsze Salomony ale cenę mają też pewnie lepszą!? A membrana nie zawsze dobrze działa np podczas kiedy jest upał . Ale Salomonów nie mam to się nie znam.

Polecamy to co z czego jesteśmy zadowoleni i na sobie samych mamy to wypróbowane! ))))

https://demar24.pl/product-pol-998-WALD-TRZEWIKI.html
Арка беееее .... зашто ми не вдигаш ?! :-)))))
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Cały ten szpej i inne graty pomocne w podróżowaniu-łażeniu. Co polecamy. - przez arka - 02.09.2023 16:25:26