Ostatnio ta kapela mnie wchłonęła
Muzyka - czego słuchamy, co polecamy.
|
15-05-2015,20:11:59
polski świetny zespół
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
15-05-2015,20:23:57
dżek ja jestem ich fanem od paru lat, koncerty wymiatają, byłem rok temu, 10.12 grają w Wawie, bilety już kupione!
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
15-05-2015,20:34:21
Joy ? to też moje klimaty, choć mój panteon muzyczny to Depeche Mode
tu najnowszy kawałem Editorsów
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda” Cytat:mój panteon muzyczny to Depeche Mode ![]()
Między tym, co słuszne, a tym, co błędne, rozciąga się wielka przestrzeń. Tam się spotkamy.
https://www.facebook.com/bulgaric
Właściwie u mnie wszystko to co z Bułgarią się zaczęło to zaczęło się od Tej pevici! Byłem tam kiedyś pierwszy raz w Bułgarii a dokładniej w Sozopolu! I trafiłem na impre do Flamingo Mehana! Jak ja tam pochlał! Po stołach poskakał, "na śpiewałem" się! W ogóle czad! Kiedy wróciłem na chawire do Wrocka to bez przerwy kołatała mi się ta piosenka i prędki rytm bębenków...... Po tym wiedziałem już że znowu się wybiorę do BG w następnym roku! Śmieszne to! Przecież ja mam pierd... na punkcie Sludge Metalu
W następnym roku trafiłem na ciemniaka to Bałczika! I tam też była taka konkret Disk przy plaży! Tam znowu usłyszałem Ivane w swoim nowym hicie! Wtedy całkiem mi się to spodobało! Aż dziw!!! Przecież jestem niereformowalnym metalem! ![]()
Арка беееее .... зашто ми не вдигаш ?! :-)))))
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|