Liczba postów: 1,898
Liczba wątków: 3
Reputacja:
76
Postanowiłem napisać kolejny wątek w takim temacie bo chyba czegoś takiego tutaj nie ma?!
(A jeżeli jest to Dżeku wywal to-no dawno mnie tu nie było!)
To zaczynając temat który zainicjował tę moją myśl to powodem tego tematu była moja podróż po Norwegii w tym sezonie i chcę polecić buty dzięki którym ani razu nie wywinąłem orła podczas deszczu na mokrej skale! A padało często. Zauważyłem,że te buty dobrze kleiły się do mokrej skały!
Polecam buty od firmy Demar-Wald! Jest na nie wciąż dobra cena! Mimo,że wyglądają jak "trumniaki" to podczas trekingu mnie nie zawiodły wcale! Bardzo wygodne ,bez membranowe bo to skóra! Fajnie sprężynują pod piętą! Oczywiście kiedy zrobiłem unboxing to zapieprzyłem Je od razu specjalną taką żółtą mazią od Deichmana (Ze 4 razy albo i pięć razy)
Myślę aby popróbować też w Nich pobiegać))))) Pewnie od tych butów j/w są lepsze Salomony ale cenę mają też pewnie lepszą!? A membrana nie zawsze dobrze działa np podczas kiedy jest upał . Ale Salomonów nie mam to się nie znam.
Polecamy to co z czego jesteśmy zadowoleni i na sobie samych mamy to wypróbowane! ))))
https://demar24.pl/product-pol-998-WALD-TRZEWIKI.html
Арка беееее .... зашто ми не вдигаш ?! :-)))))
Liczba postów: 5,806
Reputacja:
137
Salony meblowe e dla wszystkich. Kto ma szeroką stopę to nie dla nich. Salony są wąskie. Ja mam Mizuno, kupiłam za dobrą cenę. Są też drożdże i lepszy model, koleżanki sobie kupiły takie do chodzenia od 50 km w górę.
Reputacja:
137
Salomony są nie dla wszystkich. Jeśli ktoś ma szeroką stopę to dla nich się nie nadają. Salomony są wąskie. Przepraszam napisałam i nie sprawdziłam, poszedł post nie zrozumialy
Reputacja:
76
(02-09-2023,18:00:02)egon napisał(a): Salony meblowe e dla wszystkich. Kto ma szeroką stopę to nie dla nich. Salony są wąskie. Ja mam Mizuno, kupiłam za dobrą cenę. Są też drożdże i lepszy model, koleżanki sobie kupiły takie do chodzenia od 50 km w górę.
Mizuno ?! To nawet o takiej firmie nie słyszałem! To nieźle jeśli od 50 km w górę! Czyli szmoc mają ! Co do w/w Demarów to nie wiem na ile są kaemów na dzień?!
Mnie te w/w Demary zadowoliły mnie pod takim względem,że np koledzy którzy szli na Salomonach to zauważyłem ,że miały większy poślizg niźli moje!
Ale wiadomo mnie zadowolił taki czynnik bo czułem się bezpiecznie!
Egon jeśli masz link z dobrą ceną na te swoje butki to jak najbardziej możesz przyklejać swoje propozycje podparte linkiem!
Reputacja:
137
Jak wrócę z wakacji to zrobię. Moje dziewczyny w tym roku zrobiły 100 km i w bardzo dobrym czasie nawet zwyciężyły mężczyzn. W poprzednim roku to mężczyźni byli góra one nie dały rady przeszły 75 km i zrezygnowały. Ten rok przyniósł im zwyciastw
Reputacja:
76
(02-09-2023,20:04:09)egon napisał(a): Jak wrócę z wakacji to zrobię. Moje dziewczyny w tym roku zrobiły 100 km i w bardzo dobrym czasie nawet zwyciężyły mężczyzn. W poprzednim roku to mężczyźni byli góra one nie dały rady przeszły 75 km i zrezygnowały. Ten rok przyniósł im zwyciastw
To co to jakieś Wy tam zawody robicie sobie????
Reputacja:
137
Dziewczyny są instruktorkami NW i jeżdżą na zawody, zdobywają różne odznaki i ćwiczą swoją wytrzymałość
Reputacja:
76
(02-09-2023,23:18:59)egon napisał(a): Dziewczyny są instruktorkami NW i jeżdżą na zawody, zdobywają różne odznaki i ćwiczą swoją wytrzymałość
Nie wiedziałem,że NW urósł do rangi sportu!
Reputacja:
76
(03-09-2023,07:52:56)egon napisał(a): (03-09-2023,02:00:14)arka napisał(a): (02-09-2023,23:18:59)egon napisał(a): Dziewczyny są instruktorkami NW i jeżdżą na zawody, zdobywają różne odznaki i ćwiczą swoją wytrzymałość
Nie wiedziałem,że NW urósł do rangi sportu!
Dziewczyny takie duże dystanse robią 3-4 razy do roku bo by się wykończyły. Co tydzień sobota , niedziela robią 10 do 12 kilometrów. Jeszcze sędziują na zawodach
Ale jak na mój niuch to 10 czy 12 kaemów to nie tak dużo?! Nawet jak na pół dnia?! No kijki pomagają to prawda ale czasem i denerwują kiedy droga nie jest oczywista i dużo przeszkód w niej . Ale wiem dobrze ,że szpej który się bierze w góry na treking musi być lekki i najlepiej tak go dobrać ,że rzeczy każda z osobna powinny być leciutkie! Nawet taki głupi metalowy zasobnik niby nic ale parę takiego typu gadżetów i waga plecaka wzrasta!