31.01.2024 21:24:11
Witam. Chciałbym się dowiedzieć, czy ktoś jechał do Bułgarii autem ? Ja własnie w ten sposób chcę podózować wraz z żoną. Mam kilka typów miejcówek w Svety Wlas . Może ktoś z Was ma jakies sprawdzone miejscówki tam? Nie szukamy super wygód a jedynie pokoju z balkonem blisko morza . Chcemy się sami żywić w miarę możliwości. Odnosnie jazdy to chcę jechać na raz bez noclegów. Juz od 2015 roku jeżdzimy tak do Chorwacji zatem nie straszny mi taki dystans. Zatem gdzie tankować po drodze? czy kupować walutę tu w Polsce czy też płacić tam w Euro bo dysponuje ta walutą. tankowanie po drodze, czyli np. w Rumuni. Potrzebna jest ich waluta czy tez lepiej kartą? jakaś wypróbowana fajna trasa? Jedziemy z wlkp dawne kaliskie jakby co. mam sporo pytań ale myslę, że do lipca kiedy chcemy jechać, będe znacznie bogatszy w wiedzę dzięki użytkownikom forum. Serdecznie pozdrawiam. Jesli ktoś ma sprawdzone inne fajne miejcówki niekoniecznie w Svety Vlas a w rozsądnej cenie i standarcie to proszę się podzielić ze mną.