18.07.2024 16:58:44
Trzeba wziąć pod uwagę, że jeżeli ktoś chce jechać zamiast zamkniętą DN7 - transfogarską lub transalpią - że to są piękne, trudne trasu na pewno nie tranzytowe i jeżeli chcę się nimi przejechać dla samego przejechania traktując je jak tranzyt to lepiej na nie nie wjeżdżać (jeśli macie automatyczne skrzynie to auto Wam za to na pewno podziękuję). To trasy widokowe, na których przejechanie, żeby je "liznąć" bez pośpiechu, cieszyć się widokami, zatrzymać aby napić się wody z górskiego potoku, odświeżyć w oparach wodospadu, zrobić pocztówkowe fotki trzeba wziąć duża poprawkę na to co pokazuje google maps.
Niech ktoś potwierdzi, ale na transfogarskiej były także znaki o zakazie/rekomendacji? nie wjeżdżania po danej godzinie? Nie wiem czy jest to tylko rekomendacja czy w jakiś sposób sankcjonowane przez policję?
Niech ktoś potwierdzi, ale na transfogarskiej były także znaki o zakazie/rekomendacji? nie wjeżdżania po danej godzinie? Nie wiem czy jest to tylko rekomendacja czy w jakiś sposób sankcjonowane przez policję?