30.07.2015 12:27:52
(30.07.2015 09:59:00)Szarlot_K napisał(a): Bzyq widzę że planujesz odwiedzic podobne miejsca do tych ktore my wybralismy. Wczoraj bylismy w Warnie. W Delfinarium bawilismy sie chyba nawet lepiej niz nasze dzieci. Przed pokazem zbiera sie straszny tlum ludzi, bo w srodku jest malo miejsca. Slyszelismy ze bilety lepiej kupic wczesniej, bo tuz przed pokazem moze nie byc miejsc. Udalo nam sie prawie bez kolejki kupic bilety 15 min przed rozpoczeciem. Oplate za foto mozna sobie darowac, bo nikt tego nie sprawdza. Przy Delfinarium jest parking, z boku kawiarenka z widokiem na akwarium z delfinami (wstep 1.5 LV /os) ale warto.Dzieki za info.
Delfinarium głównie ze względu na córę.
Jak nie bedzie biletów na najbliższy pokaz to kupimy na następny , a w międzyczasie zobaczymy Aladżę

(29.07.2015 23:13:44)jls napisał(a): Ja będę naocznym świadkiem relacji bzyq_74 z pobytu w Obzorze. Polska ekipa w Bisserze w tym terminie się powiększa, dziś zarezerwowałem kolejny pokój dla znajomej. Jestem pewien, że hotel jest dobrym wyborem, ale może o samym hotelu napiszę w wątku mu poświęconym.
Damy radę
. Jedziecie z dziećmi może?
Marcin