Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dowcipy. Mogą być śmieszne.
Zyje w zaczarowanym kregu. Psychiatra mi mowi abym znalazla mezczyzny a mezczyzni mi mowia abym znalazla psychiatra

Изпратено от моят K6000 с помощта на Tapatalk
Odpowiedz
Chłop miał 200 kur i ani jednego koguta. Poszedł do sąsiada, kupił tak ze trzy na początek. A sąsiad na to:
- Ale po co trzy? Słuchaj stary - ja ci sprzedam Miecia. Miecio to jest taki kogut, ze ci te wszystkie 200 kur spoko obsłuży. OK, po trzeciej wódce dobili targu, chłop wrócił z Mieciem do gospodarstwa, wypuścił go z klatki i mówi:
- Słuchaj Mieciu - to jest teraz twoje gospodarstwo, 200 kur na ciebie czeka, wyluzuj się, jesteś tu jedynym kogutem, nie ma co się spieszyć, tylko mi się nie zmarnuj - kupę kasy za Ciebie dałem.
Ledwo skończył mówić, SRU! Mieciu wpadł do kurnika. Przeleciał wszystkie kury kilka razy, tylko pierze leciało. SRU! Poleciał do budynku obok gdzie były kaczki - to samo. Chłop krzyczy, próbuje go hamować. Ale gdzie tam! SRU! Poszedł Miecio za stadem gęsi i zniknął w oddali. Rano chłop wstaje, patrzy - leży Mieciu na podwórku, kompletna padlina. Nad nim krążą sepy. Podbiega i krzyczy:
- A widzisz Mieciu, mówiłem Ci, daj spokój, tyle kasy w błoto... A Mieciu otwiera jedno oko i syczy przez zaciśnięty dziób:
- Cissssi, spie**alaj, bo mi sepy płoszysz..
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I've watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die...

Odpowiedz
Wróble.
Wróble miały być Wink

mTalkiem klepane z Miixa
Odpowiedz
Rodzina siedziała przy stole gdy nagle syn zadał ojcu pytanie "Tato, ile jest piersi?"

Ojciec, po krótkim zastanowieniu, odpowiedział:
"Synu, są trzy rodzaje piersi. Po 20 roku życia piersi kobiety są jak melony - okrągłe, jędrne i piękne. Po czterdziestce są jak gruszki - wciąż słodkie, ale grawitacja zdążyła spłatać im figla. Po sześćdziesiątce natomiast są jak cebule."

"Cebule?" zapytał syn.

"Tak! Jak na nie patrzysz to płaczesz!"

Matka i córka z dezaprobatą pokręciły głowami, a córka zapytała swoją matkę
"Mamo, ile jest rodzajów penisów?"

Matka zawstydziła się, ale po chwili uśmiechnęła się szelmowsko i odparła:
"No więc kochanie, mężczyzna przechodzi przez trzy fazy. Po 20 roku życia jego członek jest jak dąb - silny i dumny. Po czterdziestce jak gałąź - wciąż się nadaje, jednak nie jest już tak stabilny jak całe drzewo. Po sześćdziesiątce natomiast jego penis jest jak choinka."

"Choinka?" - zapytała córka.

"Tak! Ponieważ, jak choinka, jest martwy, a bombki są jedynie ozdobą!"
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Odpowiedz
To ze ona wazy x2, nie oznacza ze robisz trojkat

Изпратено от моят K6000 с помощта на Tapatalk
Odpowiedz
[Obrazek: 92rqjd2je2my_t.jpg]

Znacie - nie ? to się poznajcie ...
to przyjemne żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi....Big Grin
Odpowiedz
Było sobie małżeństwo, które nie mogło mieć dzieci. Ale pewnego razu się udało, kobieta zaszła w ciążę, tylko, że urodziła się sama głowa. Bez rąk, bez nóg, bez tułowia - po prostu sama głowa. No i ta głowa sobie tak rosła i rosła... Pewnego dnia,na boże narodzenie, mama mówi do Krzysia (bo ta głowa miała na imię ";Krzyś"):
-Krzysiu, zobacz co tam masz za prezent pod choinką.
No i ta głowa się tak poturlała pod tą choinkę, tak zębami otwiera ten prezent, patrzy i mówi:
-Ja pie*****, znowu czapka !
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
– Jestem lesbijką – mówi córka do ojca.
– W porządku.
– Tato, ja też jestem lesbijką... – mówi druga córka.
– Boże, czy w tej rodzinie naprawdę nikt nie lubi penisów?! – pyta ojciec.
– Ja lubię... – wtrąca się syn.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Masturbowałem się kiedy do pokoju nagle wszedł mój 7 letni syn.
– Co robisz tato??
– Walę konia synku. Wkrótce sam to będziesz robił.
– Dlaczego???
– Bo tatusia boli już ręka.
Odpowiedz
takie tam pościągane z neta

Myśliwy spod Sanoka wybrał się na polowanie. Przez pomyłkę zabrał papierosy syna. Do śniadania ustrzelił dwie żyrafy, kangura i dwugłowego smoka.

Jeśli uważasz, że twoja żona ma poczucie humoru - to spróbuj usypać ścieżkę z płatków róż prowadzącą do zlewozmywaka z brudnymi naczyniami.

Ludzie są jak choinki. Trzy-cztery razy oberwą siekierą i leżą.

W szkole podstawowej doszło do bójki między nauczycielem WF a Zajęć Praktyczno-Technicznych. Wygrał pan od ZPT.
Wprawdzie karate to karate, ale co młotek, to młotek!

Gabinet dentystyczny. Z fotela schodzi zapłakany 7-latek. Matka uśmiechnięta, bo ząbki wyborowane.
- Syneczku, co panu powiesz?
- Ty ch*ju!!

Dopiero kiedy wypijesz pół litra jesteś w stanie pojąć, jak wiele osób czeka na twój telefon!

a to. to mi się osobiście podoba:
- Córeczko, kiedy wyjdziesz za mąż?
- Kto? Ja? No co ty? Miałam chomika - zdechł, a mąż to dopiero jest odpowiedzialność!
Odpowiedz
1. Szef nie spi - szef odpoczywa.

2. Szef nie je - szef regeneruje sily.

3. Szef nie pije - szef degustuje.

4. Szef nie flirtuje - szef szkoli personel.

5. Kto przychodzi do szefa ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami szefa.

6. Kto ma przekonania szefa - robi kariere.

7. Szanuj szefa swego - mozesz miec gorszego.

8. Szef nie wrzeszczy - szef dobitnie wyraza swoje poglady.

9. Szef nie drapie sie w glowe - szef rozwaza decyzje.

10. Szef nie zapomina - szef nie zasmieca pamieci zbednymi informacjami.

11. Szef nie myli sie - szef podejmuje ryzyko.

12. Szef nie krzywi sie - szef usmiecha sie bez entuzjazmu.

13. Szef nie jest tchorzem - szef postepuje roztropnie.

14. Szef nie jest nieukiem - szef przedklada tworcza praktyke nad bezplodna teorie.

15. Szef nie bieze lapowek - szef przyjmuje dowody wdziecznosci.

16. Szef nie lubi plotek - szef uwaznie wysluchuje opinii pracownikow.

17. Szef nie gledzi - szef dzieli sie swoimi refleksjami.

18. Szef nie klamie - szef jest dyplomata.

19. Szef nie powoduje wypadkow drogowych - szef ma kierowce.

20. Szef nie jest uparty - szef jest konsekwentny.

21. Szef nie znosi wazeliniarzy - szef premiuje pracownikow lojalnych.

22. Szef nie toleruje sitw - szef szanuje zgrane zespoly.

23. Szef nie zdradza swojej zony - szef wyjezdza w delegacje.

24. Szef sie nie spoznia - szefa zatrzymuja wazne sprawy.

25. Jesli chcesz zyc i pracowac w spokoju - nie wyprzedzaj szefa w rozwoju.
Odpowiedz
W sobotę wieczorem proboszcz pyta wikarego, o czym zamierza mówić podczas homilii.

Wikary:

- Myślałem o cnocie oszczędności!

Proboszcz:

- W porządku, ale najpierw zbierzemy tacę!
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I've watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die...

Odpowiedz