Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zdrada Cro!!!!!!!!!!!!!
A ja tam zawsze powieem PRIMORSKO. To miasto, w którym w głównym sezonie jest tłoczno, ale mam przykłady takich turystów z czerwca lub września i bardzo sobie chwalili. No i plaża tam najlepsza Smile
Odpowiedz
(25.08.2018 01:37:06)Tosho napisał(a): A prościej się nie da....?

Widzę, że wytłumaczonoSmile.

(26.08.2018 22:47:43)myszabe napisał(a): A ja tam zawsze powieem PRIMORSKO. To miasto, w którym w głównym sezonie jest tłoczno, ale mam przykłady takich turystów z czerwca lub września i bardzo sobie chwalili. No i plaża tam najlepsza Smile

No to proszę...

Dzisiaj żona znalazła apartament i się uparła ciut na niego, bo się Jej spodobał. Apartament w Primorsku właśnie haha. Cel więc jest. Teraz właśnie siedzimy nad noclegami po trasie. Plan taki:

11.09 trasa Katowice - Belgrad (tutaj się jeszcze waham, czy przez CZE, czy przez SLO, 800-950km)
12.09 trasa Belgrad - Primorsko (830 km)
13.09-18.09 Primorsko
18.09 - trasa Primorsko - Nisz (600km)
19.09 - trasa Nisz - Bratysława (800 km)
20.09 - trasa Bratysława - Katowice (360 km)

Samo planowanie już jest urlopem haha.
Dziękuję wszystkim i pozdrawiam.
Odpowiedz
W zeszłym roku córka była w Primorsku w tym terminie. Było trochę Polaków. Koło 15 tego zamykali większość knajp. Pogoda wtedy utrzymywała się. Temperatury koło 30 tu stopni.
Odpowiedz
Czyli Primorsko wygrywa[emoji4]. My tez będziemy w Primorsku od 16 do 30.09.2018[emoji4]

Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
(26.08.2018 23:09:47)MRK napisał(a):
(25.08.2018 01:37:06)Tosho napisał(a): A prościej się nie da....?

Widzę, że wytłumaczonoSmile.

(26.08.2018 22:47:43)myszabe napisał(a): A ja tam zawsze powieem PRIMORSKO. To miasto, w którym w głównym sezonie jest tłoczno, ale mam przykłady takich turystów z czerwca lub września i bardzo sobie chwalili. No i plaża tam najlepsza Smile

No to proszę...

Dzisiaj żona znalazła apartament i się uparła ciut na niego, bo się Jej spodobał. Apartament w Primorsku właśnie haha. Cel więc jest. Teraz właśnie siedzimy nad noclegami po trasie. Plan taki:

11.09 trasa Katowice - Belgrad (tutaj się jeszcze waham, czy przez CZE, czy przez SLO, 800-950km)
12.09 trasa Belgrad - Primorsko (830 km)
13.09-18.09 Primorsko
18.09 - trasa Primorsko - Nisz (600km)
19.09 - trasa Nisz - Bratysława (800 km)
20.09 - trasa Bratysława - Katowice (360 km)

Samo planowanie już jest urlopem haha.
Dziękuję wszystkim i pozdrawiam.

Co do trasy jechałem do Bułgarii 19.08 właśnie przez SLO, HU, SRB na trasie i na przejściach granicznych nie było żadnego problemu. Jeżeli masz pytania to pisz śmiało.
Pozdrawiam
Odpowiedz
Zdecydowanie Sozopol i na spacer i trzy plaże  i zabytki ...i park dla dzieci i Rawadinowo z Aquaparkiem......no i jeszcze ciepłe morze
Odpowiedz
Aquapark został zamknięty przez skarbówkę
Pozdrawiam,
Zagorkaman
Odpowiedz
A i tak wszystkie zamykają 10.09
Tego goscia obserwowaly caly sezon i zamykają interes...pod koniec sezonu Smile
"In vino veritas, in aqua sanitas"
Odpowiedz
Dziękuję wszystkim za podpowiedzi. Plan jest też taki, aby trochę pojeździć, więc mały rekonesans się zrobi. 

Jak tylko ogarnę się z pracą przed urlopem, to zacznę relację.

Pozdrawiam
Odpowiedz
No to dzień ten zbliża się nieubłaganie... 

Jakieś rady dla nowicjusza? W obie strony jedziemy przez Serbię. W drodze "do" jeszcze rozważamy, czy opcja na Bratysławę, czy może przez Cieszyn, a potem na Czadcę, Trenczyn i przejściem w Komarno wjechać do Węgier. Wyjazd z Katowic.

Trochę sobie poczytałem o walucie, kantorach, bankach... Biorę i euro, i lewy, a ile, to się pomyśli. Trochę przeraża mnie to, że trzeba będzie się pilnować przy ewentualnych wymianach, bo czytam, że na wymianie potrafią Bułgarzy zamieszaćSmile

I jest taki problem z płatnościami kartami na stacjach benzynowych?? Zawsze w trasie płacę kartami, czy to za winietki, czy za paliwo. Nigdy nie zabieram gotówki na takie wydatki...
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości