Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spory, kłótnie, sprzeczki
pytanie, czy mozliwe jest dyskusja z Bateniki, ktory posiada monopol na historie, geografie, antropologie i wszelkie inne nauki zwiazane  z  bulgaria i balkanami
Odpowiedz
salomon
Odpowiedz
(02.04.2020 21:01:44)daro napisał(a): pytanie, czy mozliwe jest dyskusja z Bateniki, ktory posiada monopol na historie, geografie, antropologie i wszelkie inne nauki zwiazane  z  bulgaria i balkanami

Kolego gdziesz to przeczytal?
Nie widze sensu dyskotować z taką uprzedzona osoba, sori.
Bez odbioru.
"In vino veritas, in aqua sanitas"
Odpowiedz
To miejsce gdzie można się wymieniać poglądami na tematy historyczne i współczesne, kłócić się, spierać, prezentować różne stanowiska, może czasem kontrowersyjne, ale bez wulgaryzmów Cool
Odpowiedz
Jeden warunek - bez polityki. Bo to już przerabialiśmy i nie było fajnie.

Przeniosłem posty z wątku "Pomniki" chronologicznie są one na początku tego wątku.
Odpowiedz
czemu nie tu:
Forum Bulgaricus › Wszystko o Bułgarii › Bułgaria wczoraj i dziś> Historia ?
I czemu taka dziwna nazwa wątku?
Ja to bym się chciał o parę rzeczy dowiedzieć, bo własnej tezy do obrony przez kłótnię nie mam...
Odpowiedz
Hyde Park zniesie wszystko. Tu mogą się pojawiać opinie zgodne i niezgodne z prawdą. Poziom dyskusji też może być różny więc miejsce tego wątku jest tutaj.

Jak chcecie zakładać jakieś wątki to przecież każdy ma do tego prawo. Igi założył w takiej formule a jak ktoś ma inne pomysły to przecież można je realizować.
Odpowiedz
Dopisz Ring Wolny Wink
Pozdrawiam,
Zagorkaman
Odpowiedz
ale ma byc dyskusja a nie komentarz: nic nie rozumiesz, 
bulgaria miala trudna historie nasza polska tez nie byla latwa, ale nie mozna tolerowac tego co bulgarzy urzadzili turkom czy jak woli Bateniki bulgarom wyznajacym islam w latach osiemdziesiatych  XX wieku,  przesladowania byly rowniez wczesniej,
podkreslam, ze  w zadnym razie nie neguje win Turkow, ale na naszek polskim doswiadczeniu wiemy, ze  ukraincy rzez wolynska tez nazywaja sprawiedliwoscia dziejowa, czyli sprawiedliwosc kosztem smierci 100 tys, kobiet i dzieci
Odpowiedz
Едно си баба знае, едно си бае Smile))
"In vino veritas, in aqua sanitas"
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości